Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu ablukayı yıkacağız!

Kürt Sanatçı Aynur Doğan’ın,

Kürt Sanatçı Aynur Doğan’ın, Kocaeli’nin Derince ilçesinde 20 Mayıs’ta verecek konserinin iptali ile başlayan tartışmalara değinen Barış Atay, yaşananları ‘abluka’ olarak değerlendirdi.

Son dönemde, özel hayata müdahale tartışmalarına sahne olan Türkiye, Kürt Sanatçı Aynur Doğan’ın, Kocaeli’nin Derince ilçesinde 20 Mayıs’ta vereceği konserin, “İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir” açıklamasıyla beraber iptal edilmesini konuşuyor. Bu açıklama, Derince Belediyesi sosyal medya hesabından yapıldı.

Bu konuda kısa bir not paylaşan, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay, “Arka arkaya yasak haberleri geliyor. İktidarın, bu süreçte, gider ayak nasıl bir politika izleyeceğinin göstergesi bunlar” dedi ve ekledi: “Bu ablukayı yıkacağız!”

-HATAY’DA-

Bu arada, Partisinin halk toplantıları çerçevesinde Hatay’da yurttaşlarla bir araya gelmeye devam eden Atay için paylaşılan son TİP bilgilendirmesinde, “Türkiye İşçi Partisi Samandağ İlçe Örgütü olarak düzenlemiş olduğumuz Mağaracık Mahallesi Halk Toplantısını, İl Komite üyeleri ve Genel Başkan Yardımcımız Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdik” denildi.

Tamer Yazar