Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlhan Palut’tan Yetim Sporculara

Spor Malzemesi Hediyesi Konyaspor’un

Spor Malzemesi Hediyesi

Konyaspor’un Antakyalı teknik patronu, başarılarıyla Türkiye’nin konuştuğu Teknik Direktör İlhan Palut, yetim sporculara, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla spor malzemesi desteğinde bulundu.

İttifak Holding Konyaspor’un aslen Hataylı olan Teknik Direktörü İlhan Palut, Suriye’nin İdlib kentinde bulunan Beytusselam Yetim Kampı’ndaki sporculara sportif malzeme desteğinde bulundu. Teknik Direktör Palut’un gönderdiği malzemeler, 15 Mayıs Pazar günü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hatay Şubesi çalışanları tarafından yetim sporculara dağıtıldı.

TDV Hatay Şube Başkanı ve İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, yetim sporculara destek amacıyla gönderilen malzemelerden dolayı Palut’a teşekkür ederek, hayırlarının kabul edilmesi için dua etti. İdlib kentindeki Beytüsselam Yetim Kampı’nda bulunan genç sporcular da sevinçlerini ifade ederek, her zaman desteklerini esirgemeyen Türk Halkına, bu yardımın yapılmasında ve dağıtılmasında emeği olan, başta İlhan Palut olmak üzere, TDV çalışanlarına teşekkür ettiler. Foto. Diyanet-1-2 ile ilhan: İlhan Palut, İdlib’deki yetim çocuklara malzeme hediye etti

-Cemil Yıldız-