Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSSAD Başkan Yardımcısı Cihat Altın:

En Büyük Engel, Sevgisizlik!

En Büyük Engel, Sevgisizlik!

Engelliler Haftası nedeniyle, İskenderun Samandağlılar Derneği, Samandağ Alil ve Acizleri Koruma Derneği üyelerini ev yapımı yemek ve tatlılar eşliğinde ağırladı.

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle, İskenderun Samandağlılar Derneği örnek bir organizasyona imza attı. Dernek Yönetimi, Samandağ Alil ve Acizleri Koruma Derneği üyelerini ev yapımı yemek ve tatlılar eşliğinde ağırladı. Arsuz Derya Sitesi Kafeterya’da, Dernek üyesi kadınların ev yapımı yemek ve tatlıları eşliğinde eğlenen misafirler, çok güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, “Derneğimiz sayesinde yeni yerler ve insanlar tanıyoruz. Bu etkinlik de bize çok büyük bir moral oldu” dediler.

İSSAD Başkan Yardımcısı Cihat Altın, kardeş dernek üyelerini misafir etmekten onur duyduklarını söyleyerek, en büyük engelin ‘sevgisizlik’ olduğunun altını çizdi, bu anlamda toplumda farkındalık yaratmak için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Derneklerini 1995 yılında kurduklarını dile getiren, Alil ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Vedia Can da konuşmasında, amaçlarının, üyelerin toplumda ve sosyal yaşamda özgüvenli bireyler olarak yer almalarını sağlamak olduğunu ifade etti, davet için de İskenderun Samandağlılar Derneği’ne teşekkür etti.

Mehmet Durmaz