Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan, TİP’i hedef aldı!

Atay’dan cevap gecikmedi TİP’i

Atay’dan cevap gecikmedi

TİP’i ve Milletvekillerini hedef alan Cumhurbaşkanı / AKP Genel Başkanı Erdoğan, “Bunların, parlamentoda da yeri olmaz. Bunların da parlamentodan silinip atılmasının adımlarının atılması lazım” derken, tepki, Partinin Hatay Vekilinden geldi.

Gezi süreci ve tartışmaları, Ankara’nın gündem başlığı olmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gezi olayları olmasaydı, 1,5 trilyon doları bulan bir milli gelirle, çok farklı bir yerde olacaktık” dedi ve bugün yaşanan sıkıntılar için Gezi olaylarını suçladı. Erdoğan’ın suçlamaları arasında, TİP ve Milletvekilleri de yer aldı.

Bilindiği gibi TİP Milletvekilleri, geçtiğimiz günlerde Boğaz Köprüsü’ne “Her yer Taksim her yer Direniş” adlı bir Gezi Pankartı asmış, polisin sert müdahalesi ile karşılaşmışlardı.

Bu duruma tepkisini koymakta gecikmeyen Cumhurbaşkanı / AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, “3 tane sözde Milletvekili, 18 Mart Şehitler Köprüsü’nde ne yaptılar? Pankart asmaya yeltendiler. Üstelik orada polislerimize nasıl zulüm ettiklerini ekranlarda görenler olmuştur. Bu milletin polisine el kaldırandan Milletvekili olmaz. Bunların, parlamentoda da yeri olmaz. Bunların da parlamentodan silinip atılmasının adımlarının atılması lazım” söylemine tepki ise Partinin Hatay Milletvekili Barış Atay’dan geldi. Atay, sosyal medya hesabından buna dair habere eklediği mesajında, “Kapı arkasına saklanıp “bööö” yapsan, korkma ihtimalimiz daha fazla” dedi.

Tamer Yazar