Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Recep Burak İmzaladı

Hatayspor, Samsunspor’un stoperi RECEP
Hatayspor, Samsunspor’un stoperi RECEP BURAK’ı kadrosuna ekleyerek ilk transferini gerçekleştirdi.

Hatayspor, defansı güçlendirme adına, 1. Lig ekibi Samsunspor’un stoperi Recep Burak Yılmaz ile her konuda anlaştı ve imzalar da atıldı.

Çarşamba günü akşam saatlerinde Hatay’a gelen Recep Burak, Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş ve Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan ile birlikte, kendisini 3 yıllığına Hatayspor’lu yapan sözleşmeye imzayı attı.

Hatayspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Samsunspor’da oynayan stoper Recep Burak Yılmaz, Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Kulüp Başkanımız Nihat Tazearslan’ın katıldığı imza töreniyle, kendisini 3 yıllığına Bordo-Beyaz renklerimize bağlayan imzayı attı. Burak Yılmaz’a hoş geldin diyor, formamızla sonsuz başarılar diliyoruz” denildi.

RECEP BURAK KİMDİR?

Recep Burak Yılmaz, 26 yaşında, boyu 1,85. Stoper oynuyor, sağ ayağına çok hakim. Geçen sezon Samsunspor forması altında 9 lig ile 7 kupa maçında forma giydi. Recep Burak, Galatasaray altyapısında başladığı futbol yaşamında, şimdiye kadar Manisaspor, Kartalspor ve Samsunspor formalarını giydi.

-Haber/Cemil Yıldız-