Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’da 2 İmza

Geçen yıl Antalyaspor’da kiralık

Geçen yıl Antalyaspor’da kiralık oynayan Akhisarspor’lu CENGİZ DEMİR ile Konyaspor’lu MUSA ÇAĞIRAN, kendilerini Hataysporlu yapan imzaları attı. Hatayspor, 21 yaşındaki stoper Cengiz ile 3+1 yıllık, Musa Çağıran ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferin sessiz ekibi Hatayspor’da dün hareketlilik yaşandı. Bordo-Beyazlılar, iki futbolcuyu renklerine bağladı. Akhisarspor’lu olup, geçen sezon Antalyaspor’da kiralık oynayan Cengiz Demir, kendisini 3+1 yıllığına Hatayspor’lu yapan imzayı atarken, Konyaspor’da günler öncesinde anlaşma sağlanan Musa Çağıran da dün sabah Hatay’a geldi ve kendisini Hatayspor’lu yapan imzayı attı. Musa’nın sözleşmesi 2 yılık oldu.

Hatayspor Kulübü’nden, dünkü ilk imzayı atan Musa Çağıran’ın transferi ile ilgili şu paylaşım yapıldı:

Hoş geldin Musa Çağıran

“Geçtiğimiz sezon Konyaspor forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Musa Çağıran ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine, Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı. Atakaş Hatayspor’umuza hoş geldin Musa Çağıran.”

Hatayspor Kulübü’nden, 3+1 yıllık imza attırılan Akhisarsphor’lu Cengiz Demir ile ilgili de şu paylaşım yapıldı:

Hoş geldin Cengiz Demir

“Kulübümüz, Antalyaspor’dan Cengiz Demir’i kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Akhisarspor’da kiralık olarak oynayan genç defans oyuncusu Cengiz Demir ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine, Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı. Atakaş Hatayspor’umuza hoş geldin Cengiz Demir.”

-Haber/Cemil Yıldız-