Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTE’de Mezuniyet Coşkusu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE),

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 2021-2022 akademik dönemi mezunlarını, gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile uğurladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE), 24 Haziran akşamı mezuniyet heyecanı yaşandı. 2021- 2022 akademik yılı mezuniyet töreni, İSTE Merkez Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Törende; Fakülteler, Yüksekokullar, Konservatuvar, Enstitü ve Meslek Yüksekokullarından mezun olan öğrenciler, keplerini havaya atarak, üniversite hayatlarını başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

Düzenlenen mezuniyet törenine; İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, hayırsever iş insanı Recep Atakaş, hayırsever iş insanı Nuri Üysen, protokol üyeleri ile birlikte, İSTE akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreni, öğrencilere diplomalarının takdim edilmesi ve kep atma töreninde yaşanan renkli anların fotoğraflanmasıyla sona erdi. Mezuniyet sonrasında yer alan konserle, öğrenciler, gönüllerince eğlenerek coşkulu bir mezuniyet yaşadı. -Mutlu Yanık-