Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

World17 İlk Meyvesini Verdi

19 yaşındaki forvet Hamed

19 yaşındaki forvet Hamed Enzo Diarrassouba, A takım kadrosuna dahil edildi ve 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

World17 Group ve Atakaş Hatayspor’un, Osman Çalgın Tesisleri’nde, dünyanın farklı ülkelerinden gelen futbolcuların katılımıyla gerçekleştirdiği futbolcu seçme kampı ilk meyvesini verdi. Hamed Enzo Diarrassouba, kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan 3 yıllık kontrat imzaladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, World17 CEO’su Adam Garipoğlu ve basın mensupları katıldı.

İmza töreninde konuşan World17 Group CEO’su Adam Garipoğlu, Nanook FC adı altında oluşturdukları futbol akademisinin projelerini anlattı. Kanada’da profesyonel liglerde yer almayı hedeflediklerini aktaran Garipoğlu, Nanook FC akademisinin futbolcu seçmelerine ev sahipliği yapan Hatayspor’un bu projeden fayda göreceğini söyledi. 13 ülkeden 22 futbolcuyu Hatay’da ağıladıklarını belirten Garipoğlu, seçmelerin devam edeceğini ve Hatayspor A Takımına daha fazla futbolcu kazandırmak istediklerini ifade etti.

Sözlerine World17 Group CEO’su Adam Garipoğlu’na teşekkür ederek başlayan Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, ‘’Büyük hedefler koymuştuk ve ülkedeki ekonomik şartlardan dolayı bu hedefler doğrultusunda acele etmemiz gerektiğini düşündük. Daha kaliteli ve daha ekonomik bir futbol takımı oluşturmak için çok çalışıyoruz. Hem yurt içinden hem de yurt dışından, gelecek adına umut vaadeden oyuncuları bünyemize katmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Profesyonel sözleşme imzalama hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulan genç futbolcu Hamed Enzo, ‘’Bu benim için yeni bir başlangıç ve Hatayspor’da çok güzel şeyler başaracağıma inanıyorum. Takımı her daim daha ileriye taşımak için elimden geleni yapacağım’’ dedi. -Ahmet Doruk Alkan-