Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eray, Hatayspor’dan Ayrıldı

U-19’daki yetenekli genç ERAY,

U-19’daki yetenekli genç ERAY, geçen sezon 23 Mayıs’ta Giresunspor maçında ilk kez forma giyerken, duygu yüklü bir mesaj yayınlamıştı, şimdi de veda ederken…

Hatayspor U-19 Takımı’nda çıkardığı başarılı maçlar, attığı güzel goller, yaptığı enfes ortalarla adından söz ettiren Eray Akar, Bordo-Beyazlı formadan koptu.

Henüz 19 yaşındaki Eray Akar, geçen sezon A Takım’ın formasını ligdeki son Giresunspor maçında giymişti. Sahaya çıkarken, ayakları titriyordu. Genç futbolcu, 23 Mayıs’taki maç sonrası şu mesajı ile dikkat çekmişti:

“İlk profesyonel maçıma çıktığım için mutluyum. Buralara gelmemde emeği olan, başta aileme, yol arkadaşıma, altyapıdaki arkadaşlarıma ve hocalarıma, bu maçta bana şans veren Ömer Erdoğan Hocama teşekkür ederim. Şimdi, daha çok çalışma zamanı.”

Eray, takımının son lig maçında forma giyme şansı bulurken, yeni sezon öncesi Erzurum kampı ilk etabında kadroya dahil edildi. Umuldu ki, Eray ile ilgili olarak gelecekte önemli gelişmeler olacaktı. Ancak beklendiği gibi olmadı ve Hatayspor’un birini etap Erzurum kampı sonrası, genç yetenek, ikinci etap kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Eray, A Takım’da kendine yer bulamayınca, kendine kulüp aradı ve buldu da. Şimdilik ismini açıklamıyor. Ancak Bordo-Beyazlı takımla olan bağlarını tamamen kopardığını şu paylaşımı ile duyurdu:

“3 yıldır bünyesinde bulunduğum Hatayspor ile ayrılmış bulunmaktayım. Üzerimde emeği olan hocalarıma teşekkür ederim.”

Oysa Eray Akar ile Bordo-Beyazlı taraftarların beklentisi vardı. Spor kamuoyunda, Hatay dışından bir sporseverin bu paylaşımı dikkat çekmişti:

“Hatayspor’un bir başka cevheri ise Eray Akar. Eray, Hatayspor’un da kullanmayı sevdiği profilde oyunculardan. Hızlı ve atletik bir kanat forvet. Bu sezon attığı 10 golün çoğunu, Süper Lig savunmacılarının da savunmakta zorlandığı tarzda, kendi kanadından içe kat edip yaptığı vuruşlarla bulan Eray, bunun dışında, hızı ve dripling becerisini birleştirdiği hareketlerle de savunmacıları ekarte edebiliyor. Gelecek sezon kesinlikle rotasyonda olması gereken bir isim, Hatayspor adına.”

Bu önemli ve anlamlı mesaj ya adresine gitmedi ya da dikkate alınmadı ve Eray da tıpkı Osman Şahin gibi, A Takım’da kendine yer bulamayacağını bildiği için Bordo-Beyazlı camiadan koptu, ayrıldı.

-Cemil Yıldız-