Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

R.Ribeiro’ya Büyük Tepki Var

Taraftar görüşleri: “Formasına ihanet

Taraftar görüşleri: “Formasına ihanet etti Takımdan uzaklaştırılsın. En ağır ceza verilsin. Ani öfke… Kızağa çekilmeli, hatta mukavelesi feshedilerek gönderilmeli…”

Hatayspor’un 2-1 galibiyetle kapattığı Sivasspor maçında kırmızı kart gören Ruben Ribeiro’ya şiddetli tepki var. Yüzlerce, binlerce taraftar, Ruben Ribeiro’nun formasına ihanet ettiği ve mukavelesinin  tek taraflı feshedilerek  ilişiğinin kesilmesini ya da en azından ağır para cezası ile takımdan bir süre uzak tutulmasını istiyor.

İşte, taraftarın Ruben Ribeiro’ya yönelik tepkileri:

Hamit Yasner: Futbolcunun hakemi alkışlamasının cezasının sarı kart olduğunu, ilkokul çocukları bile bilirken, profesyonel futbolcu bilmiyor mu? Ruben Ribeiro’ya, gerekli ceza verilmeli, disiplin sağlanmalı. Bilinçli kırmızı kart yiyen, haindir!

Mehmet Arif Dağ: Bir anlık öfkeyle yapılmış bir eylemdir.

Ender Büyükaşık: Anlaşılan o ki, bilinç eksikliği var.

Hamit Yasner: Ender Büyükaşık, bilinç eksikliği değil, kast var! Kendini bir şey zannetme var! “Alternatifim yok, bana mecbursun” zihniyeti var. Kızağa çekilmeli! Altnyapıda antrenman yaptırılmalı. Kabul etmiyorsa, kontratını tek taraflı fes edin, tazminatını ödeyin gitsin!

Murat Erkal: Bilinç eksikliği değil, bilerek yapılan bir şey var! Alkışladı, hakem görmedi! Görmesi için devam etti alkışlamaya, yanına yürüyerek!

Abdurrahman Nazan Çiloğlu: Tebrik ediyorum, fakat öncelikle Ruben Ribeiro’nun takımı bu halde bırakması üzücü. Bilerek kırmızı yiyor ve takımı eksik bırakıyor.

Ahmet Çimer: Bu Ruben Ribeiro tam bir psikolojik, şizofrenik vaka. Hiçbir şey yokken faul yapıyor, sonra da hakeme kafa tutarak oyundan atılıyor. Takımı, 50 dakikadan fazla defans yapmak zorunda bıraktı. Kondisyon olarak da maçı çıkartacak durumda değil. İkinci devreyi “gol yedik, yiyeceğiz” psikolojisi içinde geçirdik. Buna hakkı yok. Diğer futbolcuları da zora sokuyor. Derhal kızağa çekilmeli veya gönderilmeli!

Emir Can: Ruben Ribeiro bunu hep yapıyor. Geçen sezon da buna benzer kartlar görmüştü. Rakibin sana kasıtlı hareketi yok. Tehlikeli pozisyon değil. Alkışlamak ne demek? İki kırmızı hak ediyor.

Orhan Akça: Huylu huyundan vazgeçmez! Ruben Ribeiro hemen gönderilmeli. Her maçta saatli bomba!

Semir Tancı: Takviye şart ve Ruben Ribeiro’ya güzel bir ceza vermeli. Küçük çocuk bile bilir! Hakeme alkış, sarı karttır! Neyin kafasını yaşadı bu!

Semir Tancı: Valla açık ve net, yönetimdeki kişiler ve bu oyuncuyla diyalogları araştırılsın, yoksa başka bir açıklaması yok!

Hüsamettin Muratoğlu: Bu, açıkça Hatayspor’a ve takım arkadaşlarına ihanettir. Ruben Ribeiro efendi, sen profesyonel futbolcusun, bu yaptığının bir açıklaması yok.

Nihat Yoğurucu: Ruben Ribeiro, artık kadro dışı bırakılsın.

Eser Altınel: Ruben Ribeiro hayranıydım, bu maça kadar!

Haluk Ceyhan: Ruben Ribeiro’yu kovun gitsin! Yaramaz herif!

-Muhittin Ünver: Tebrikler, Hatayspor. Hoş geldin 3 puan. Ruben Ribeiro, sanki özellikle kendini attırdı. Sarı karttan sonra hakemi alkışlamak ne ya! Amatörler bile bunu yapmaz!

Mehmet Önder: Lütfen takıma ve takım arkadaşlarına, sözlükte yazılan gibi ihanet eden bu adamı bir daha kadroya girmemek üzere kadro dışı bırak ve bavulunu eline ver, ülkesine gitsin.

Mahmut Kayışkanat: Ruben Ribeiro’ya ciddi bir ceza verilmesi lazım. Takımı yakacaktı. Ayrıca Erce ve diğer oyuncular müthişti.

Can Kuyucu: Ruben Ribeiro’ya ceza verilmesi lazım.

Kadir Karatel: Ruben harici, tüm takıma tebrikler.

Foto riberoo-1-2 foto