Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Noktaya Operasyon

Antakya, Kırıkhan ile Samandağ’da

Antakya, Kırıkhan ile Samandağ’da ESRAR, HAP ele geçti…

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Antakya, Kırıkhan ile Samandağ’da yapılan nokta operasyonlarında uyuşturucu ele geçirildi.

6 Ekim Perşembe günü, şüpheli E.Ö.’nün Antakya Kışlasaray Mahallesi’nde bulanan ikametinde yapılan aramada, 386 adet captagon ele geçirildi. Narkotik Polisi, E.Ö. adlı şüpheli şahıs hakkında TCK 188. Madde’den adli işlem yapılarak gözaltına alma uyguladı.

Yine 6 Ekim Perşembe günü gerçekleşen bir diğer operasyonun adresi bu kez Kırıkhan oldu. Kırıkhan Barbaros Mahallesi’nde şüphelenilerek durdurulan E.B.’nin yapılan üst aramasında, 31 adet captagon ve 1,51 gram esrar ele geçirildi. Şahıs hakkında TCK 191. Madde’den adli işlem yapıldı.

7 Ekim Cuma günü bu kez Samandağ-Çevlik’te gerçekleşen arama ve kontrolde, Samandağ Çevlik bölgesinde durdurulan 31… plakalı araçta, 20 gram metamfetamin ve 1 adet payp ele geçirildi. Narkotik Polisi, olayla ilgili olarak, araçta bulunan N.S.B. ile H.B. hakkında TCK 191. Madde’den adli işlem yaptı. -Haber/Cemil Yıldız-