Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor 1-0 Galip

Bordo-Beyazlıların tek golünü  72.dakikada

Bordo-Beyazlıların tek golünü  72.dakikada Burak Öksüz rövaşata ile attı

Hatayspor’da Onur’un şutunda da top direkten döndü.

Stat: Yeni Hatay

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Sönmez, Mehmet Emin Tuğral

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kerim Alıcı, Vranjes, Burak Öksüz, aan Kanak, Onur Ergün, Aabid, Boudjemaa, Lobjanidze, El Kaabi, Bertuğ Özgür Yıldırım

Corendon Alanyaspor: Runarsson, Pereira, Balkovec, Doumbia, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Umut Güneş, Efkan Bekiroğlu, Mahgoub, Efecan Karaca, Candeias

Hatayspor dün karşılaştığı Alanyaspor’u 1-0 yendi.

Oyuna Hatayspor başladı. Maçın ilk  10 dakikası takımların birbirlerini yokamasıyla geçti.

11.dakikada Hatayspor sol kanattan atak geliştirdi. El Kaabi defansın arkasına sarktı, topla buluştu, göğsüyle yere indirdiği topa vuracağı sırada kendini yerde buldu. Hakem devam dedi. 1 dakika sonra Alanyaspor’un atağı sağdan gelişti. Burak, altıpasta kritik müdahale ile mutlak golü önledi.

22.dakikada Hatayspor kalecisi Erce, inanılmaz bir hata yaptı. Rakip, golü atacağı sırada yine Erce, ayaklarına yatarak, mutlak golü önledi ve hatasını telafi etti. 33. dakikada Kaan’ın soldan ortasında topla buluşan Kerim, sert şutla kaleye gönderdi. Top yan ağlarda kaldı. 36.dakikada Hatayspor’un atağı soldan gelişti, Rayane Aabid’in pasında Kaan ortaladı kale sahasında Bertuğ dokunamadı, yerdeki El Kaabi güç pozisyonda topu auta attı. bu arada El Kaabi, bu pozisyonda başını kale direğine vurarak bir süre sahada sakat kaldı. Maçın ilk yarısında gol olmadı ve devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya iki takımda aynı kadroyla başladı. 50. dakikada Hatayspor sağdan korner kullandı. Yapılan ortada topla buluşan Kaan, enfes vurdu top yan ağlarda kaldı.Bu dakikalarda her iki takım orta sahayı rahat geçerek golü düşündü. 56.dakikada Efkan takımı adına önemli bir fırsatı kullanamadı. 58.dakikada Kerim sakatlandı, Kamil Ahmet girdi. 72.dakikada Hatayspor’un golü geldi. Bordo – Beyazlılar soldan korner  kullandı. Defans kısa kesince topla buluşan Kevin Varga’nın ortasında Burak Öksüz enfes bir rövaşata ile topu ağlara gönderdi, 1-0. Maçın 79.dakikasında  Alanyaspor beraberliğe çok yaklaştı. Atak soldan gelişti, yapılan ortada topla buluşan Efecan, altıpasın köşesinden golü atacağı sırada Kaan son anda kritik müdahale ile mutlak golü önledi. 85.dakikada Hatayspor’da 3 oyuncu değişikliği oldu. Saba Lobjanidze, R.Aabid ile El Kaabi çıktı, yerlerine Adekugbe, Musa ile Dylan Louis girdi.

89.dakikada Ahmet Haktan üçpasta vurdu, kaleye giden topu Erce enfes bir refleksle çıkardı ve maçı Hatayspor 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

-Cemil Yıldız-