Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

O Kadın Yine Geldi…

Hollandalı Judith Koenes, Hatayspor

Hollandalı Judith Koenes, Hatayspor aşkıyla 3740 km yol kat ederek, Hatayspor-Alanyaspor maçını izlemek için Hatay’a geldi.

Geçen sezon geldiği ilimizde, fanatik bir Hatayspor taraftarı olan ve Bordo-Beyazlı ekibin maçlarını tribünden izleyen, ayakta alkışlayan Hollandalı Judith Koenes, adlı kadın yine geldi.

Hatayspor sevdası ile çarpan Hollandalı Judith Koenes, Süper Lig 9.hafta mücadelesinde Alanyaspor ile oynanan maçta tribünlerde yerini bir kez daha alarak, 90 dakika boyunca Hatayspor’a destek verdi. Hatayspor taraftar temsilcilerinin gösterdikleri yakın ilginin gelmesinde rolü büyük olan Judith Koenes, Hatayspor-Alanyaspor maçını maraton tribünden, fanatik taraftarla birlikte, aynı fanatik heyecan ruhuyla karşılık vermek suretiyle izledi.

Hollandalı Koenes, maraton tribünde taraftarlarla birlikte tezahüratta bulundu ve hatta hızını alamayarak, Tribün Lideri, 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen ile birlikte sete çıkarak davul çaldı. Doksan dakika boyunca susmayan taraftarlarla birlikte maç heyecanını yaşayan Hollandalı Judith Koenes, oynanan futbol, atılan gol ve elde edilen 3 puanla beraber, stattan çok mutlu bir biçimde ayrıldı.

-Cemil Yıldız-