Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor Kötü, Hakemler Daha Kötü…

Hatayspor, İstanbul deplasmanında Karagümrük’e

Hatayspor, İstanbul deplasmanında Karagümrük’e 3-0 yenilirken, istenen performansın uzağında göründü.

Bordo-Beyazlı ekibin attığı 2 gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, yediği 3. golde penaltıya neden olan hareket ise18 çizgisi dışında oldu.

Hakemler: Volkan Bayarslan, İbrahim Bozbey, Bilal Gölen

Karagümrük: Viviano, Biraschi, Caulker, Dresevic, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Ozdoev, Nicholas, Kouassi, Borini, Kerim Frei

Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Vranjes, Burak Öksüz, Kaan Kanak, Onur Ergün, Boudjemaa, Aabid, El Kaabi, Lobjanidze, Bertuğ Özgür Yıldırım

Hatayspor, ligin 10.haftasında, İstanbul deplasmanında Karagümrük önünde 3-0 yenilgi ile sahadan ayrılırken, istenileni vermekten uzak göründü. Maçın hakemi Volkan Bayarslan ile VAR Hakemi Alper Ulusoy, Bordo-Beyazlı ekibin attığı 2 golü ofsayt gerekçesiyle iptal ederken, Hatayspor’un yediği 3.gole neden olan penaltı hareketi hem tartışmalı hem de ceza sahası dışındaydı.

Oyuna, ev sahibi Karagümrük başladı ve ilk dakikadan itibaren de Hatayspor kalesine yüklendi. Maçın ilk 10 dakikasında Hatayspor yarı sahasında geçen oyunda, Bordo-Beyazlılar, 11.dakikada gole çok yaklaştı. Saba, aldığı topla defansın arkasına sarktı, ceza sahasına girdi. Ancak pası, daha uygun pozisyondaki El Kaabi’ye aktaramadı ve mutlak gol kaçtı.

17 ve 19. dakikalarda Karagümrük’ün kaçırdığı 2 fırsat vardı. 24.dakikada Hatayspor atağı sağdan gelişti. Mehdi yerden ortaladı, Kaan, topu avuta attı. 24.dakikada Mehdi sağdan ortaladı, Karagümrük ceza sahasında karambol oluştu. Top, ceza yayı dışına çıktı, R.Aabid sert bir şutla topu ağlara gönderdi. Hakem Volkan Bayarslan, önce golü verdi. Daha sonra VAR uyarısı, ardından da ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

31.dakikada Saba Lobjanidze, ayağına gelen fırsatı kullanamadı. 34 ve 35.dakikalarda, Hatayspor kalesi iki önemli tehlike atlattı. Ardından gelişen pozisyonda da golü kalesinde gördü.

Karagümrük ataklarından birinde, Burak, kaleye giden topu uçarak kornere attı. Diğer pozisyonda, Borini’nin şutunda top, Hatayspor kale direğinden döndü. Pozisyonun devamında, orta, soldan yapıldı. Caner ortaladı, Cauelker 6 pasta kafayı attı ve topu Hatayspor ağlarına gönderdi, 1-0.

Maçın 45.dakikasında, Hatayspor beraberliğe çok yaklaştı. Kaan, soldan ortaladı. El Kaabi, kale sahasında dokundu, kaleci çıkardı. Bu pozisyonun hemen ardından ev sahibi ekip kontratağa kalktı. Sağdan gelişen atakta Borini, sağ çaprazdan yerden bir vuruşla topu Erce’nin altında ağlara gönderdi ve Karagümrük, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Hatayspor 2.yarıya, Mehdi ile Kaan’ın yerine Dylan Luis ile Adekugbe’yi oyuna alarak başladı. Bordo-Beyazlı ekibin, ikinci yarıda rakibinin üzerine gideceği, rakibini sahasında hapsedeceği, gol arayacağı şeklindeki beklentinin uzağında, Hatayspor, ikinci yarıya da etkisiz başladı.

51.dakikada Karagümrük, 3.gole çok yaklaştı. Sağdan yapılan ortada, Erce, yerinde bir müdahale ile golü önledi. 53.dakikada yine Erce, rakibe ve gol izni vermedi Maçta 61.dakikada, Hatayspor’da Z.Luis ile Atsu oyuna girdi, Saba ile Bertuğ oyundan çıktı. 61. dakikada gelişen Karagümrük atağında, Borini, golle burun buruna geldi. Erce, öne çıkarak tehlikeyi önledi.

75.dakikada, Hatayspor korner kullandı. R.Aabid, sert bir şutla topu ağlara gönderdi. Hakem önce golü verdi. Sonra VAR uyarısıyla ve ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Maçta 90+4.dakika oynanırken, Karagümrük atağında, Vranges, rakibine müdahale ederken topu kornere attı. O sırada rakip de yere düştü. Hakem, hareketi 9 kusurlu hareketten biri olarak ve ceza sahası içinde yorumladı, penaltıyı verdi. Diange’nin vuruşunda top, Hatayspor ağlarına gitti ve Karagümrük deplasmanından Hatayspor, 3-0 yenilgiyle, puansız döndü.