Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da Hezimet  1-4

Hatayspor, Ankara’da bozguna uğradı.

Hatayspor, Ankara’da bozguna uğradı. Bordo-Beyazlılar, Ankaragücü’ne 4-1 yenildi. Maçın henüz 3. dakikasında ev sahibi ekip öne geçti. Bu dakikada atak, sağdan gelişti. Pedrinho, topu yerden pasla Taylan’a, bu futbolcu da Beridze’ye kazandırdı. Beridze de sağ çaprazdan, yerden bir vuruşla topu Hatayspor ağlarına gönderdi, 1-0.

Yediği şok golün etkisinden kurtulamayan Hatayspor, bir türü organize bir atakla rakip kaleye gidemedi. 16.dakikada, ev sahibi ekip 2.gole çok yaklaştı. Taylan’ın yine sağ çaprazdan vuruşunda, top yan ağlarda kaldı. 19. dakikada Ali Sov, 18 yayı üzerinden enfes vurdu, ama kaleci Erce de aynı güzellikle mutlak golü önledi. 25.dakikada Hatayspor ilk kez rakip kaleye tehlikeli geldi. Saba Lobjanidze’nin ortasında, defans, tehlikeyi önledi.

29.dakikada Hatayspor atağa kalkarken, Ze Luis ile top kaybı yaşadı. Jese, kaleci Erce ile karşı karşıya kaldı, vuruşunu Erce çıkardı. Kornerden gelen topa Pedrinho güzel şut attı, kaleci Erce yine çıkardı. 31.dakikada Saba’nın ortasında, defans tehlikeyi önledi. İlk yarının son dakikasında, Ankaragücü korner kullandı. Taylan vurdu, Erce çıkardı. İlk yarıyı, ev sahibi ekip 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya Hatayspor, Mehdi’nin yerine Kaan’ı oyuna alarak başladı, ama 48.dakikada kalesinde gol gördü. Ancak VAR uyarısı ve ofsayt kararıyla, hakem, kararından döndü. 57’de Kerim çıktı, Kevin Varga girdi, Kaan sağbeke geçti. 61.dakikada, Hatayspor defansı, göbekte gedik verdi ve Taylan, topu ağlara gönderdi, 2-0. Golden sonra Hatayspor, rakip kalede gol aradı. O arada oyun disiplininden kopan Bordo-Beyazlılar, 68.dakikada yine gol tehlikesi yaşadı Uzun topa çıkan kaleci Erce, topun hızını iyi hesaplayamadı, top kendisini aştı, rakip futbolcu golü atacağı sırada, Erce yere yatarak tehlikeyi önledi, hatasını telafi etti.

69.dakikada Ankaragücü soldan frikik kazandı. Atışta, Ali Sov, 6 pasta topu kafayla ağlara gönderdi, 3-0. Maçın 79.dakikasında, R.Aabid inanılmaz bir hata ile topu rakibe kaptırdı. Ali Sov, karşı karşıya kaldığı Erce’yi geçemedi.

70.dakikada Hatayspor’da Ze Luis ile Saba çıktı, yerlerine Ribeiro ile Bertuğ girdi. 4 dakika sonra yine Ali Sov, Sarı-Lacivertli ekip adına önemli bir fırsatı kullanamadı. Hatayspor’da 84’te Onur çıktı, Musa girdi. 85. dakikada Bertuğ, topa ceza sahasında kafa ile girmek isterken, kendini yerde buldu. Penaltıyı El Kaabi kullandı, 3-1.

Hatayspor, skor 3-1 olduktan sonra, 7 dakikalık uzatmayı da düşünerek gol aradı. Ancak bu arada kontrataklarda az adamla yakalandı. 90.dakikada El Kaabi, 6 pasta topu kafayla kaleye atamazken, 2 dakika sonra Musa topu kaptırdı. Hatayspor defansı az adamla yakalanırken, Diack, sol çaprazdan yerden yuvarladı ve topu Hatayspor ağlarına gönderdi, 4-1.

Bordo-Beyazlılar, böylece Ankara deplasmanından hezimet bir yenilgi ile döndü.