Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Melekler Lidere Yenildi 57-78

Kadın Basketbol Süper Ligi’nde

Kadın Basketbol Süper Ligi’nde lider Galatasaray, hafta sonunda geldiği Antakya’da, Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 78-57 skorla yendi.

Hakemler: Zafer Yılmaz, Samet Tekin, Almina Kocabaş

Hatay Büyükşehir Belediyespor: Eda Şahin 4, Büşra Akbaş 7, Ayşe Cora 5, Büşra Akgün, Şelale Kepenç, Prints 2, Tuğçe Canıtez 3, Gizem Başaran Turan 8, Prince 5, Gatling 23.

Galatasaray Çağdaş Faktoring: Işıl Alben 5, Pelin Derya Bilgiç 13, Stevens 17, Coates 9, Meltem Yıldızhan 6, Merve Uygül 2, Miray Balotu 2, Arifecan Vardar, Berna Şahin, Simge Tokmak, Devran Tanaçan, Nacickaire 24.

Galatasaraylı Kamile Nacickaire, 24 sayı ile sahanın en skorer ismi olurken, ilk periyodu konuk ekip 27-9 kazandı. Devreye Hatay’ın Melekleri 32-39 geride girdi. İkinci yarıda ilk periyotta, Galatasaray yine ağır bastı ve bu bölümü 41-63 önde kapattı. Maçın bitiş düdüğünde ise skor tabelasında, Hatay BŞB Spor: 57 Galatasaray:78 yazılı idi.

Maçın yıldızı Galatasaraylı Kamile Nacickaire; 24 sayı, 4 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ve 23 verimlilik puanı ile sahanın en iyisiydi. Bu sonuçtan sonra Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 2 maçta 2 galibiyet ve 2 yenilgiyle, toplam 67 puanla, puan cetvelinde 6.sırada yer aldı. Maçın galibi Galatasaray ise 4 maçta 4 galibiyet, 8 puan ve averajla, Nesibe Aydın takımıyla aynı puanla, averajla ikini sırada yer aldı. -Cemil Yıldız-