Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özlediğimiz, Aradığımız Bu!

Hatay Dernekler Federasyon Başkanı

Hatay Dernekler Federasyon Başkanı A.Taşçıoğlu, bu tabloyu çok sevdi…

TAŞÇIOĞLU; Tek eksik, muhatap BŞB yanı sıra, Halk ile STK’lardan temsilciler olmaması!

Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu, dün gerçekleşen, Defne ilçesinde yapılacak devlet hastanesi için yer arayışı toplantısında, AKP ile CHP’den birinci derecede yetkili isimlerinin bir araya gelmesinin ilimiz Hatay açısından çok büyük bir gelişme adım olduğunu söyledi.

TAŞÇIOĞLU, Gazetemize yaptığı açıklamada, yıllardır Hataylılar olarak hizmetlerde Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kayseri modellerini ortaya atmamıza rağmen, somut adımlar atılmadığının altını çizerek, “İşte dün, bu doğru yolun ilk adımları atıldı. Çok güzel bir tablo. Tertipleyenleri, katılanları, hepsini kutluyorum” dedi.

Dernekler Federasyon Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu’nun, AKP ve CHP Milletvekilleri, İl Başkanları ile Belediye Başkanlarının, Defne’de devlet hastanesi yeri için buluşmasıyla ilgili dünkü toplantıya katılımlarına dair görüşleri ve paylaşımı şöyle:

“Dünkü toplantı, Defne ilçesinde, yıllardır Hatay halkının arzu ettiği, iktidar ve ana muhalefet partilerinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları yanı sıra basın mensuplarından oluşan, konusu Defne ilçemize hastane yapılması olan, örnek bir toplantıydı. ‘İşte bu’ dediğimiz ve özlediğimiz bir toplantıydı. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyoruz. Ancak halkımızın ve onun temsilcileri STK’ların çağrılmadığı, tüm oluşumların eksik olduğunu, demokrasi tarihimiz koyu harflerle yazar! ‘Halkımızın üstünde bir güç tanımadım’ diyen siyasi büyüklerimize selam olsun.”