Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya’da Cinayet!

Uzman Çavuş olduğu öğrenilen

Uzman Çavuş olduğu öğrenilen bir kişi, önce kız arkadaşını tabancayla öldürdü, sonra da kendini vurarak intihar etti.

Antakya’da dün sabah saatlerinde art arda, biri cinayet diğeri intihar olmak üzere, birbiriyle ilgili 2 ölüm olayı yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Uzman Çavuş olduğu öğrenilen Şahin D. adlı genç, 31 EU 199 plakalı otomobiliyle, bir süre önce tartıştığı Irak uyruklu kız arkadaşı Sırda .T.’nin (32) Esentepe Mahallesi’ndeki evinin önüne gitti. Burada, evinden çıkan Sırda T.’ye tabancayla ateş eden Şahin D., aracıyla olay yerinden uzaklaşırken, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Irak uyruklu Sırda T.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Tabanca ile ateş eden Şahin D. ise olaydan hemen kısa bir süre sonra, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’nde aracıyla seyir halindeyken tabancayla kendini vurdu. Şahin D.’nin kullandığı otomobil, park halindeki bir kamyonete çarparak durdu. Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, Şahin D.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cenazeler, otopsi için Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, her iki olay da soruşturuluyor. -Cemil Yıldız-