Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedef: Milli Ara Öncesi 14 Puan

Hatayspor’da futbolcular, Pazar günkü

Hatayspor’da futbolcular, Pazar günkü İstanbulspor maçı sonrası izin kullanacak. Bordo-Beyazlıların önce Antakya, ardından da Antalya kampı var.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, milli ara öncesi kurmaylarıyla hedef olarak, ligi 12 ile 15 puan arasında tamamlamayı planladıklarının altını çizerek, “İstanbulspor’u yenersek, alacağımız 3 puanla ve mevcut 11 puanımızla 14 puana erişiriz. Bu da hedefe yakındır” açıklaması yaptı.

İstanbulspor maçını kazandıkları takdirde hemen hemen hedefledikleri puana yakın bir şekilde ilk periyodu bitirmiş olacaklarının altını çizen Volkan Demirel, şöyle dedi:

“Bunun için de İstanbulspor maçını kazanmak istiyoruz, kazanmak için de çalışıyoruz. Oyuncularımın motivasyonu, enerjisi gayet iyi. İnşallah kazanarak, milli takım arasına gireceğiz.”

ANTALYA KAMPI VAR

İstanbulspor maçı sonrası, takımın milli ve dünya kupası arası nedeniyle 45 güne yakın bir arası olacağını hatırlatan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bu süreçte takımın bir süre dinleneceğini, ardından Antakya’da çalışacağını ve finalde Antalya’da kampa girerek hazırlıkları sürdüreceğinin altını çizerek, gazetecilere şunları açıkladı:

“Dünya Kupası arasında Antalya’da hazırlık maçları yapacağız. Ancak öncesinde futbolculara izin vereceğiz, onun planlamasını yapıyoruz. Son İstanbulspor maçından sonra, bildirilir. Sonra bir ara verilir. Sonra burada toplanıp, bir zaman burada çalışacağız. Sonra da inşallah kısmetse Antalya’ya gidip, orada hazırlık maçlarıyla beraber milli takım sonrası ikinci periyoda hazırlanacağız. Biliyorsunuz, ondan sonra bir devre arası olacak, ama orada izin vermeyeceğiz. Kullanmayacağız. O yüzden buradaki arayı, futbolculara izin vererek kullanacağız. Çünkü yoğun bir tempoyla, 3 günde 1 maç periyoduna girilecek. Oyuncuları da fazla yıpratmak istemiyoruz. O yüzden gerektiği kadar izni verip, onların rahat etmesini isteyeceğiz.”

2.YARIYA İYİ HAZIRLANACAĞIZ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ameliyat olan Kevin Soni’nin ülkesinin milli takımı formasını giyerek Dünya Kupası maçlarına katılacağını da söyledi. Kevin Soni’nin, Dünya Kupası arasından sonra takıma döneceğini belirten Volkan Demirel, şöyle devam etti:

“Soni, inşallah bu milli aradan sonra dönecek. Milli takımına davet edildi. Milli takıma gidecek. Ondan sonrasında dönecek. Onu kullanmak istiyoruz. Çünkü çok önemli bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Cristian Atsu da biliyorsunuz sakat gelmişti, daha doğrusu biz geldiğimizde sakattı. Ondan sonra bir kupa maçında kullandık, sakatlığı nüksetti. Onu da tamamen hazırladıktan sonra sahaya almak istiyorum. Çünkü bir daha sakatlanmasını istemiyorum. Çünkü sakatlık, benim takımda her zaman en son istediğim şeydir. Kötü performansı bile kabul edebilirim, ama sakatlık istemiyorum. Çünkü hepsine ihtiyacım var. Hepsinin mutlu olmasını istiyorum. Sakat oyuncu, mutsuz olur. İnşallah hepsini en iyi şekilde hazırlayıp, ikinci döneme en iyi şekilde çıkacağız.”