Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Lig U-17’de

Hatay:3 Konya:3 Hatayspor’un Elit

Hatay:3 Konya:3

Hatayspor’un Elit Lig Takımı U-17, Süper Lig’de Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Maç, Cumartesi günü Kırıkhan Stadı’nda oynandı.

U-17 Elit Lig’de üst sıraları hedefleyen Hatayspor U-17 Takımı futbolcuları, 6.hafta müsabakasında Kırıkhan’da oynanan maçta Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından, oyuncular Enes Gökçen, Yusuf Türüç ile Teknik Direktör Sedat Kutnu, Atakaş Hatayspor Altyapı Sorumlusu Mithat Baklacı ve Atakaş Hatayspor Genel Sekreteri, Kadın Futbol Takımı Sorumlusu Rahmi Vardı, maçı değerlendirdi.

Değerlendirmelerde, futbolcular Enes ile Yusuf, kazanmayı çok istemelerine rağmen bunun gerçekleşmediğini, rakibin de kazanmak istediğini anlatırken, Teknik Direktör Sedat Kutnu ise 3-1’i yakaladıktan sonra cömertçe fırsatlar kaçırdıklarını, skoru 4-1’e, hatta 5-1’e çıkabilecekken, ikinci yarıda yedikleri gollerle maçın 3-3 bittiğini, hatta son dakikalarda konuk ekibin baskılı oyunu ile galip bile gelebileceğini hatırlatarak, iki hafta önce ligin lideri olduklarını aktardı.

Hatayspor’un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Mithat Baklacı da centilmence bir maç olduğunu, beraberliğin maçın hakkı olduğunu, futbolcularının mücadelesinden memnun olduklarını söyledi. Yönetici Rahmi Vardı da ev sahibi olarak iyi oynamalarına rağmen berabere kaldıklarını, ancak sakatsız ve centilmence bir maç olmasından dolayı da mutlu olduğunu anlattı.

-Cemil Yıldız-