Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suriyeli esnafı da ziyaret etti…

“Kepenklerinizi kapatacağız!” Zafer Partisi

“Kepenklerinizi kapatacağız!”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay ziyaretleri kapsamında birçok görüşme yaptı, ziyaretlerde bulundu. Ancak bu görüşme ve ziyaret trafiği içinde en dikkati çeken kısım, Reyhanlı’daki Suriyeli esnaf ile bir araya gediği anlar oldu. Özdağ, “Kepenklerinizi bir daha açılmamak üzere kapatacak ve hepinizi ülkenize göndereceğiz!” dedi.

Hatay’a her gelişi, dikkati çeken gelişmeleri de beraberinde getiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, açıklamaları ve gerçekleştirdiği ziyaretlerle yine gündem oldu.

Hatay’da birçok görüşme gerçekleştiren Özdağ’ın değişmeyen konu başlığı, her zaman ki gibi Suriyeli sığınmacılar oldu. Bu konudaki çözüm önerilerini ‘geri dönüş’ başlığında Ankara ile de paylaşan, sınır illerinde bu anlamda yaşanan sorunlar bağlamındaki sert eleştirilerini ise her fırsatta dile getiren Ümit Özdağ’ın Hatay’a gelişinde en dikkati çeken ziyaret bölümü Reyhanlı için oldu.

Geride kalan 10 sene içinde iş kuran, yerleşik düzene geçen Suriyelilerin dükkanlarını gezen Özdağ’ın mesajı şu oldu:

“Hatay Reyhanlı’da, bir de Türkçe bilmeyen, ancak çoğu vatandaş olan Suriyelilerin de dükkanlarını ziyaret ettik. Pek çoğu, bizi görünce kepenk kapattı. Sevgili Suriyeliler, 2023 seçimlerinden sonra o kepenkleri bir daha açılmamak üzere kapatacak ve hepinizi ülkenize göndereceğiz!”

-GÜNDEM:SEÇİM!-

Hatay’da iş dünyası temsilcileriyle de görüşen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı (İTSO) ziyaret ederek hem bölge ve ülke ekonomisi hem de yaklaşan seçimler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Özdağ’a, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, ülke ve bölge ekonomisi ile siyasi gelişmeler değerlendirilirken, sığınmacılar ve Suriye konusu da masaya yatırıldı, bu konudaki beklentiler ve çözüm başlıkları paylaşıldı.

Tamer Yazar