Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şantiye Şefi değil, Belediye Başkanı…

Habere konu isim, belirtildiği

Habere konu isim, belirtildiği üzere bir yerel yönetici, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz. Kırıkhan ilçesine kazandırılacak bir Kültür Evi yapımı için beton dökümü yapılıyor. Projenin erken tamamlanması için geceli gündüzlü, hummalı bir çalışma var. Ekipler, gece yarısı beton döküyor. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, projeyi öylesine önemsiyor ki, evinde eşi ve çocuklarıyla birlikte olması, dinlenmesi gerekirken, inşaat alanına gidiyor, işçilerle ve kalıpçılarla beraber mikserden dökülen betonla ilgileniyor.
Kırıkhanlı duyarlı bir vatandaş, Belediye Başkanı Yavuz’un bu durumunu şöyle paylaştı:
“Kırıkhan’a yapılan kütüphane beton dökümü, gece geç saatlere kadar devam ediyor. Başkanımız Ayhan Yavuzdan Allah razı olsun. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz da inşaat alanında, gece yarısı soğuktan korunmak, ısınmak için teneke içindeki tahta parçalarının tutuşturulmasıyla oluşan alev ve duman islerinin ortasında, o da ısınmaya çalışıyor.”
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise gece, inşaat işçileriyle birlikteliğini şöyle paylaştı:
“Gecenin bu saati itibariyle, soğuk hava şartlarına rağmen, emekçi personelimizle, Kültürhan Projemizin temel dökme çalışmalarına devam ediyoruz. Fedakar emekçi kardeşlerimize, şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. Rabbim, emeklerimizi zayi etmesin inşallah.
İnsanoğlu, ancak gecenin yolunu izleyerek günışığına ulaşabilir. Milletimizi ve hemşerilerimizi gün ışığına ulaştırmak için gecenin yolunu izleyerek, Kültürhan Projemizin temel dökümüne an itibari ile devam ediyoruz.”