Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk Gün Sürprizi!

Asansörde Mahsur Kaldılar, Kurtarıldılar…

Asansörde Mahsur Kaldılar, Kurtarıldılar…

Hatay MKÜ’nün yeni Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, işe çok hızlı başladı, koltuğa oturur oturmaz kendine Rektör Yardımcısı olarak Prof. Dr. Erhan Yengil’i atadı, birlikte ilk gün gece geç saatlere kadar üniversitede çalıştı.
Rektör Prof. Dr. Eren, cübbeyi giydikten sonra makama geçerken, ucuz atlatılan bir kaza yaşadı. Rektör Eren ile Rektör Kaya, görev devir teslimi sonrası birlikte asansöre binerek üst kata çıkmak istedi. Ancak asansör çalışmadı ve kapı da açılmayınca, iki Rektör asansörde mahsur kaldı. Acilen teknik görevliler çağrıldı, asansör çekildi ve yeni Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ile görevi devreden Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya dışarı çıkartılarak kurtarıldı.
Hatay MKÜ’nün yeni Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, yardımcısı ile ilk gün geç saatlere kadar çalıştığını, sosyal medya hesabından, “Üniversitemiz için ilk günkü heyecanla, mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde paylaştı. MKÜ’nün yeni Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Vali Rahmi Doğan’a makam ziyareti yaparken; İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, AKP Hatay Örgütü Başkanları, MKÜ Dekanları, Memur Sen Hatay İl Temsilcisi ve Yöneticileri ise kendisine tebrik ziyaretinde bulundu.
Prof. Dr. Veysel Eren, dün öğle saatlerinde bir de sürpriz yaparak öğrenci yemekhanesine gitti ve öğrencilerle birlikte sıraya geçti ve tabldot yemeği yedi. MKÜ sosyal medya paylaşımında, bu olay şöyle paylaşıldı:
“Öğrenci yemekhanesini öğle yemeği için ziyaret ettiler. Öğrencilerle birlikte yemek yiyen Rektörümüz, öğrencilerin kampüs ve eğitim hayatına yönelik önerilerini dinledi, tebrikleri kabul etti ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.” -Cemil Yıldız-