Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki Kurumun İşbirliği Projesi:

Engelim, Çalışmama Engel Değil…

Engelim, Çalışmama Engel Değil…

Uluslararası Sağlık Eğitim ve Kültür Turizmi Konfederasyonu ve Defne Belediyesi işbirliğiyle sürdürülecek olan “Engelim, Çalışmama Engel Değil Projesi” başladı.

Yürütücülüğü ve öncülüğü, Uluslararası Sağlık Eğitim ve Kültür Turizmi Konfederasyonu ile Defne Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen “Engelim, Çalışmama Engel Değil Projesi” başladı. Uluslararası Sağlık Eğitim ve Kültür Turizmi Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Cemal Özkaynak ile Hatay Temsilcisi Özlem Harbelioğlu, projeyi tanıtmak, projenin amaçlarını ve faydalarını anlatmak üzere önceki gün Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin konuğu oldu.

Hüseyin Cemal Özkaynak, projenin asıl hedefinin nitelikli işgücüne katkı sağlamak olduğunu bildirdi ve şunları söyledi:

“Uluslararası Sağlık Eğitim ve Kültür Turizmi Konfederasyonu ile Defne Belediyesi tarafından yürütülmesi planlanan eğitim programının işleyişi, organizasyonu, hizmet kalitesi, eğitim planlaması ve ölçme-değerlendirme süreçleri konularında danışmanlık yapılması, ilgili mesleklerdeki bireylerin nitelikli iş gücüne katılmalarını sağlamak… Faydaları ise; Mesleki yeterliliklerini, MYK’dan ve Üniversitelerden aldıkları belgelerle ispatlayan tüm kişiler, bağımsız bir şekilde işyeri açabilme hakları bulunmakla birlikte, bu kişiler, belge sahibi oldukları meslekler konusunda işyeri açarken, başka bir mesleki belgeye de ihtiyaç duymayacaklar. Projenin nihai hedefi, nitelikli iş gücüne katkıda bulunmaktır. İşyeri sahiplerinin, işyeri açmak isteyenlerin ve çalışanların kanuni sorumluluklarına karşı samimi ve sürdürülebilir bir çaba ortaya koymaktır.

Bu projenin, Defne Belediyesi sınırları içinde bulunan işverenlere, işyeri açmak isteyen bireylere ve özel sektörde çalışan bireylere cesaret veren yeni bir başlangıç olmasını temenni ediyoruz.” -Haber/Cemil Yıldız-