Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Melekler FB’ye Yenildi 75-110

İlk periyodu 25-15 önde

İlk periyodu 25-15 önde kapatan Melekler, periyotta 30 fark yedi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, hafta sonunda evinde karşılaştığı Fenerbahçe önünde ağır bir yenilgi aldı. Sarı-Lacivertliler, maçı 110-75 kazandı.

Cumartesi günü, stadyum yanındaki yeni spor salonunda oynanan maça, Hatay’ın Melekleri çok iyi başladı ve üst üste sayılarla Fenerbahçe’yi adeta perişan etti. Hatayspor Büyükşehir Kadın Basketbol Takımı, ilk çeyreği 25-15 önde kapattı.
İkinci çeyrekte ise Fenerbahçeli kadın basketbolcular oyun üstünlüğünü ele aldı ve üst üste 2 ve 3’lük sayılarla bu periyotta Hatay’ın Meleklerine fark yaptı, devreyi de 50-30 önde kapattı. İkinci periyotta, Fenerbahçe, Hatayspor’dan tam 30 sayı daha fazla üreterek adeta rekor kırdı.
Hatay Büyükşehir Belediyespor, maçın ikinci yarısında farkı kapatmak istedi. Ancak Fenerbahçe rakibine kolay sayı şansı tanımayınca, üçüncü çeyrek de Sarı-Lacivertlilerin 78-51’lik üstünlüğüyle geçildi.
Maçın son periyodunda Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın çabaları yeterli gelmeyince, konuk Fenerbahçe, sahadan 110-75 galip ayrıldı. -Cemil Yıldız-