Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilet 31 Tl…

“Hatayspor’luyum” diyen herkes maça,

“Hatayspor’luyum” diyen herkes maça, bahanesi yok!

Bugünkü Hatay-Giresun Süper Lig maçı giriş bileti 31 TL. Süper Lig’de Gaziantep-Beşiktaş arasında oynanacak yarınki maça giriş biletleri ise 1000-600-400 TL

Hatayspor Yönetim Kurulu, büyük özveride bulunmak suretiyle, haftalardır iç saha maçlarında bilet fiyatlarını kale arkası ve maratonda 31 TL şeklinde satışa sunmayı sürdürüyor. Bugünkü Hatayspor-Giresunspor maçına giriş bilet ücretleri de kale arkası ile maraton tribün için 31 TL oldu. Stadyumda VIP bölümünde oturmak isteyenler ise 200-300 TL ödeyecek.

Hatayspor Yönetimi, 31 TL maç bileti ücretini düşürmek suretiyle, hemen herkesin maça girebilmesine imkan tanımak istiyor.

KOMŞUDA BİLETLER 1000 LİRA

Hatayspor gibi komşu Gaziantep’in Kırmızı-Siyahlı ekibi de Süper Lig’de yarın maç oynuyor. Yarınki Gaziantep FK-Beşiktaş maçına giriş bilet ücretleri ise VIP’te 1000 TL-6000 TL şeklinde belirlenirken, yarınki Gaziantep-Beşiktaş maçında maraton biletleri 400 Lira, kale arkası 270 Lira, misafirlere ise 350 Liradan satılıyor.

Hatayspor-Giresunspor maçı ile kıyaslandığında Bordo-Beyazlı ekibin maçına girebilmenin günümüz koşullarında hiç kimseyi sarsmayacak, kimsenin bütçesini zorlamayacak derecede, küçük, cüzi bir ücret olduğu ortaya çıkıyor.

Söz, artık Hatayspor taraftarında. Teknik Direktör Volkan Demirel’in dediği gibi, “Hatayspor yola çıktı. Ancak bu yolda yalnız yürümek zor. Taraftarını da yanında görmek istiyor.”

-Haber/Cemil Yıldız-