Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

On milyonlarca takipçisi var

Bir dünya markası da

Bir dünya markası da ama…

Hatay’ın dünyaca ünlü Şefi, aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni de olan, ‘CZN Burak’ lakaplı Burak Özdemir, Oğuzhan Uğur’un Açık Mikrofon Programı’nda kendisini tüm samimiyetiyle anlatırken, sosyal medya denen alana bir arkadaşının tavsiyesiyle başladığını söyledi.

Instagram hesabı üzerinden 42.3 Milyon, YouTube hesabı üzerinden 8,04 Milyon, Twitter hesabı üzerinden 596,647 takipçisi bulunan, Hatay’ın dünyaca ünlü Şefi, aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni de olan, ‘CZN Burak’ lakaplı Burak Özdemir, Hatay Medeniyetler Sofrası’nın İstanbul’daki zincirine yurt dışı merkezli yeni halkalar eklemeye devam ediyor.

Bugüne kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’da bu anlamda kurduğu ciddi ortaklıklarla yeni yatırımlar yapan Özdemir, bugün onu dünya çapında bir şöhret haline getiren sosyal medyaya ise bir arkadaşının tavsiyesi ile başladığını söyledi.

-AYLIK KAZANCIM!-

Oğuzhan Uğur’un Açık Mikrofon Programı’nda kendisini tüm samimiyetiyle anlatan Burak Özdemir’e sorulan en dikkati çeken soru ise aylık kazancı noktasında oldu.

Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’da restoran yatırımları olan ve bu yatırımların işletmeciliğini yapan Özdemir’in “Aylık kazancım 30 Bin Lira” yönündeki son açıklamasını gündemine alan Oğuzhan Uğur, bu rakamın gerçekliğini sordu.

“Sosyal medyadan gördüğümüz mecralara göre, senin ayda sadece 30 Bin TL kazanman mümkün değil, daha fazla kazanıyor olman lazım” diyen Uğur’a cevap veren Burak Özdemir, şunları söyledi.

“Herkesin kazancı kendini ilgilendirir ama… Bu beyan, tabi ki yanlış anlamalara da mahal verdi. Ben Osmanbey’de çalışırken, dedi ki babam… ‘Burak, ben Aksaray’da restoran açacağım. Gel, benle çalış.’ Ben de ‘tamam baba’ dedim. Biz bu restoranı Aksaray’da ‘Medeniyetler Sofrası’ olarak açtıktan sonra, ben orada valelik de yaptım, garsonluk da yaptım, şeflik de yaptım. Hatta ben ‘CZN Burak’ olduktan sonra, o zaman ki müşterilerimiz beni aradı, ‘Burak, sen bize o zamanlar servis yapıyordun, şimdi ise CZN Burak oldun. Nereden nereye…’ diye!

Medeniyetler Sofrası olarak devam ederken, 2016 yılında ayrıldım. Babaya isyan durumuydu! Galiba ben, çok fazla takan bir insanım ve kendi özümde kendimi ifade edemeyen de bir insanım.

Bu ayrılığın ardından araya büyüklerimiz girdi ve ben, yeniden babamın yanına geri döndüm. Bu süreçten sonra sosyal medya ile tanıştım ve CZN Burak olmaya başladım. O bahse konu 30 Bin TL de babamın bana verdiği para, yani resmi gelirim. Geri kalan şey ise babamla beni ilgilendirir.”

-İTHAMLAR!-

Bu durum nedeniyle kendisine ağır ithamlarda bulunan, “sen şunu kaçırıyorsun” diyenler olduğunu da söyleyen Burak Özdemir, “Bugüne kadar bir kişinin hakkına girmedim, bundan sonra da girmem. Ben, onların aklının uçabileceği paraları elimin tersiyle itmiş bir adamım. Açık açık da söylüyorum” şeklinde konuştu.

Tamer Yazar