Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fener Taraftarı 4-0 İçin Ne Dedi?

Hatayspor’u 4-0 yenen Fenerbahçe

Hatayspor’u 4-0 yenen Fenerbahçe cephesinde sevinç var. Sarı Kanarya taraftarlarının maç sonu paylaşımlarından bazıları şöyle:

Hüseyin Bayoğlu: Ben, zor maç bekliyordum. Lakin, Fenerbahçe rahat kazandı. Muhteşem bir oyun vardı. Hatayspor, 4-0 mağlubiyete sevinmeli! Fenerbahçe biraz becerikli olsa, maç 8-9 olabilirdi. Fenerbahçe, tam benim istediğim gibi oynadı. Hem topa sahip olma oyunu oynandı hem topa %67 sahip oldu hem de 25 şut çekti. Baştan sona kadar bu galibiyeti hak ettik. Ancak Fenerbahçe’mize kim rakip olsa, o rakibin kalecisi panter oluyor. Savunmamız alarm veriyor. Takviye şart. İrfan, yedeğe çekilmeli. Galibiyet önemliydi. Yola devam ediyoruz. Teşekkürler takım, teşekkürler dede.

Cengiz Taşkın: Gerçekten şükür. Herkesin nazarı bizde! Hakemlerin de tabii! Bize verilen hakemlerin düşüncesi, “feneri nasıl yendiririz”! İyileri de var tabii, neyse bu kadar yeter… Bu sene şampiyon olursa, bize yeter de artar bile.

Mehmet Şengüler: Evet, mükemmel tespit.

Hüseyin Bayoğlu: Şimdi herkesin dilinde o tezahürat: “Cim Bom Kadıköy’e nasıl gelecek?”

Abdo Abu Ahmed: Kusura bakmayın Erol Bey, sesiniz çıkmadığı müddetçe, puanlar havada duman olur! Bu işler, efendi ve dürüst olmakla olmuyor! Bu devirde sesini duyurmuyorsan, demek ki kabul etmişsin! En büyük ödül, sesini duyuranlar…

Orhan Faiz: Erol Bilecik, Hatay-Antakyalı! Ne faydası olmuş acaba memleketine! Ne mutlu, şehrine sahip çıkan işadamlarına! Yazık! Bu arada Fenerbahçe’yi tebrik ederim. Bizim gücümüz bu kadar. Bu sene yolcuyuz gibi!

Erdal Tuğrul: King değişmeseydi, kırmızı vardı yine…

Ramazan Us: Şu 4 maçı da 11 kişi tamamlasaydık, 15 puan öndeydik Erol Bey!

Kenan Eröz: Başka takımların futbolcuları kafa göz giriyor, kart bile çıkarmıyorlar!

Hakan Karaçorlu: Onları da üst üste koyup seveceğiz!

Özgür Ulurak: İrfan Can çok ağır kaldı. Temposu çok düşmüş. Sanırım yeniden tembellik etmeye başlamış.

Hüseyin Bayoğlu: Asıl, futbolcular, Jorge Jesus gibi bir teknik direktöre sahip oldukları için çok şanslılar.

Orhan Ken: Bu İrfan Can ne iş yapar? Her maç 1 kişi eksik oynuyoruz. Arda Güler’i oynatsın, Jesus! Hiç değilse top tutar, saklar, bizde kalır top, takımı da dinlendirir.

Hüseyin Bayoğlu: Sağ bek, sol bek, orta saha, hiç fark etmiyor. Nerede görev verilirse verilsin, terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Bugün de harika bir performansla galibiyetin mimarlarından oldu.

Helal olsun sana, seni seviyoruz seni, Ferdi Kadıoğlu. Bu maç çok önemliydi. Çünkü iki maç kaybettik ve futbolcular çok gergindiler, ama galibiyet özgüveni getirir ve şampiyonluk yolunda büyük bir adım attık bence.

Şenol Eminoğlu: İlk yarıda iki tane net pozisyon verdik, hatta golü de yedik! Neyse ki ofsaytmış. Acil transfer lazım bu takıma.

Yalcın Can: Kutluyorum, tebrikler.

Ali Bulut: Tebrikler Jorge Jesus ve maşallah, nazar değmesin.

İbrahim Acar: Bir tane seri atletik stoperle, bu kadro tamam. Başka bir şeye de gerek kalmaz.

Bayram Tunç: Bu maçta çok daha farklıydı, Fenerbahçe. Yalnız, derbilerde korkak oynama huyundan vazgeçmeli.

Cengiz Özdemir: Yalnız, birilerinin Jorge Hoca’ya derbilerin de ne kadar önemli olduğunu, takımı defansif ve korkak oynatmamasını anlatması lazım.

Mustafa Kızışar: Biz üçlü defans oynadığımız sürece, çok sıkıntı yaşarız. Büyük maçlarda pozisyon üretemiyoruz. Küçük maçlarda coşuyoruz. Böyle olmaz! Şampiyon olmak istiyorsak, büyük maçları yenmemiz lazım. Yoksa bu iş Hatay’ı, İstanbul’u yenmeyle olmaz!

Kasap Ayvaz: İrfan Can’a kesik atmak gerek. Çok kötü. Devre arası bir 10 numara, kaliteli bir stoper lazım. Çünkü Gustavo çok ağır.

Sezi Uzkurt: Dün akşam dünya kupası maçı izler gibi, keyif aldık. Harika bir maç oldu. Fenerbahçe’miz adam gibi oynayarak kazanıyor. Gurur duydum, tebrikler.

-Cemil Yıldız-