Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hepinizin yolu, bahtı açık olsun…

İSTE Deniz Bilimleri ve

İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’ni ziyaret eden öğrencilerle bir araya gelen Rektör Depci, gençleri İSTE’de öğrenim görmeye davet etti.

Hatay Kırıkhan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Süleyman Demirhan ve 12. Sınıf Öğrencileri, İSTE Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü’nde devam eden eğitimler ve meslek hakkında bilgi edinmek üzere İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’ni ziyaret etti.

Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan ile Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şehriban Yalnız, öğrencilere; su ürünleri mühendisliği eğitimi, iş olanakları, çalışma koşulları, sektörün ve mesleğin geleceği konularında birer sunum yaparak, bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Bilgilendirici sunumların ardından, öğrenciler, akvaryum balıkları yetiştiriciliği ünitesini gezdi. Prof. Dr. Şehriban Yalnız, öğrencilere, farklı balık türleri üzerinde yapılan su ürünleri yetiştiricilik çalışmaları hakkında bilgi verdi. Lise öğrencilerinin soruları ise Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Hocaları tarafından cevaplandı.

Kırıkhan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencilerini İSTE’ de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Gelecek yıllarda, gençleri, İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nde görmek isteriz. Hepsinin yolu bahtı açık olsun. Bilimle ve teknolojiyle dolu bir akademik yaşam diliyorum” dedi.

Mutlu Yanık