Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderunspor Eski Başkanı Ökkeş Geçer Vefat Etti

Vasiyetinde, “Öldüğümde, ‘vilayeti’ hanesine
Vasiyetinde, “Öldüğümde, ‘vilayeti’ hanesine İSKENDERUN yazılsın istiyorum” demişti, arzusu gerçekleşemedi.

İskenderunspor’un eski kulüp başkanlarından Ökkeş Geçer, vefat etti. Başkanlığı döneminde İskenderunspor Kulübü’nün başarısı için çok çaba gösteren Geçer, çok iyi bir İskenderunlu olmasıyla da biliniyordu. Ökkeş Geçer’in, İskenderunspor Kulübü Başkanlığı ile ilçedeki tanınırlığı artarken, İskenderun’un il olması için gösterdiği çabalarıyla da dikkati çeken bir isim oldu.

Vasiyetinde, “Öldüğümde, ‘vilayeti’ hanesinde ‘İskenderun’ olmasını istiyorum” demesiyle bilinen Ökkeş Geçer, kısa bir süre önce İskenderun’un il olması ile ilgili şu paylaşımı yapmıştı.

“İskenderun, il olmalıdır. İskenderun, il olacaktır. İskenderun, il olmak zorundadır. Çocukluğumdan beri hayalimdir, inşallah birlik olursak başaracağız. Medya mensubu kardeşlerim, lütfen sürekli gündeme getiriniz. Sürekli il olmanın ne demek olduğunu anlatınız. Ticaret Odaları, Esnaf Birlikleri, Tarım Birlikleri, Odaları, dernekler, yerel yasal örgütler, tüm sivil toplum örgütleri, İskenderunspor taraftarları, tüm spor kulüpleri, tüm siyasi partiler, hatta whatsapp, face, Instagram gibi arkadaş grupları, lütfen sürekli gündem yapalım. İnşallah daha sonra, pandemı hafifleyince, kanunlar çerçevesinde yürüyüşlere ve toplantılara dökelim. Ankara’ya çıkarma yapalım, hakkımızı alana kadar da dönmeyelim.

Şimdi il olma zamanıdır. Hepimiz, üstümüze düşeni yapalım. Oyunbozanlık edenlere kulak asmayalım. İnanırsak, olacaktır. Güç birliği yaparsak, tüm siyasiler, seçilmişler mutlaka yanımızda olmak zorunda kalacaktır. Bu işe el atmayana oy da yok, selam da yok diyeceğiz.

İskenderunspor ve tüm İskenderun’daki her kategorideki spor kulüplerine, yöneticilerine, her maça çıkarken, ‘İskenderun il olsun’ pankartı ile çıkmalarını rica ediyorum. Haydi dostlar, bir olalım, omuz omuza il olalım. Ölmeden, kimliğimde ‘vilayeti İskenderun’ yazsın istiyorum.” -Haber/Cemil Yıldız-