Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor 0-0

1 Puan Almadı, 2

1 Puan Almadı, 2 Puan Kaybetti…

Hatayspor, evinde golsüz berabere kaldığı Antalyaspor önünde galibiyeti kaçırdı, kendisi gibi ligde kalma savaşı veren rakibi önünde 3 puan fırsatını değerlendiremedi.

Hakemler: Yasin Kol, Ata Yıldırım, Ali Tuna

Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Vranjes, Recep Burak Yılmaz, Adekugbe, Aabid (Dk. 68 Onur Ergün), Boudjemaa (Dk. 89 Muhammed Mert), Ribeiro, Lobjanidze (Dk. 68 Ze Luis), El Kaabi, Bertuğ Özgür Yıldırım (Dk. 77 Kaan Kanak)

Fraport TAV Antalyaspor: Alperen Uysal, Cemali Sertel (Dk. 61 Larsson), Bünyamin Balcı, Fernando, Haji Wright (Dk. 90+1 Kudriashov), Luiz Adriano (Dk. 46 Sinan Gümüş), Güray Vural, Fredy (Dk. 46 Gökdeniz Bayrakdar), Ufuk Akyol (Dk. 88 Mustafa Erdilman), Ömer Toprak, Veysel Sarı

Hatayspor, sahasınad Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak, kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren rakibi önünde hem galibiyeti kaçırdı hem de lig hedefinde önemli bir fırsatı kullanamadı.

Oyuna, Antalyaspor başladı. Henüz 3.dakikada R.Aabid’in hatasında konuk ekip gole çok yaklaştı. Kaleci Erce, kaleye giden şutu yumrukladı, defans uzaklaştırdı. Bu dakikalarda konuk ekibin, oyunu Hatayspor yarı sahasına yıkma şeklindeki taktiğinin ilk 10 dakikasında kayda değer bir hareket olmadı. 15.dakikada Hatayspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Adekugbe’nin derinleme pasında, Saba, defansın arkasına sarktı. Vuruşunda, top, kalecinin parmağına da değerek kornere çıktı. Korner atışında, Bertuğ topa vuramadı. El Kaabi’nin de vurmasına engel olunca, bir fırsat kaçtı.

32.dakikada, Antalyaspor, Haji Wright ile tehlikeli geldi. Mehdi’nin tehlikeyi sezerek yaptığı faul, tehlikeyi önledi. Frikik atışını Fernando kullandı. Top, baraja çarparak kornere çıktı. Korner atışı sonrası Hatayspor kalesindeki karambolde, Bertuğ, kaleye girmekte olan topu son anda çizgiden çıkardı.

44.dakikada, Saba, yakaladığı fırsatı kullanamadı. Hemen 1 dakika sonra bu kez Adekugbe’nun vuruşunda, top avuta çıktı. 45+1’de Antalyaspor ani kontratağa kalktı. Adekugbe, kritik bir müdahale ile tehlikeyi önledi ve devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıya takımlar aynı kadrolarla çıktı. 51.dakikada Hatayspor korner kullandı. Oluşan karambolde, Bertuğ vurdu, kaleci yerden gelen topu son anda önledi. 56. dakikada El Kaabi indirdi, Bertuğ’un şutunda top üstten avuta çıktı.

65.dakikada Ruben Ribeiro’nun pasında, El Kaabi 6 pasta golü atamadı. 65.dakikada Erce, yaptığı kurtarışla rakibe gol izni vermedi. 66.dakikada, Hatayspor’da R.Aabid ile Saba çıktı yerlerine Onur ile Ze Luis girdi. 70.dakikada, Antalyaspor, Hatayspor kalesine tehlikeli geldi. Yapılan ortada, Gökdeniz, uygun pozisyonda topu havaya dikti. 73.dakikada, kaleci Erce, güzel bir refleksle tehlikeyi önledi, ortadaki topu da Recep Yılmaz uzaklaştırdı.

78’de Bertuğ çıktı, Kaan girdi. 89.dakikada R.Ribeiro topu kaptırdı. Haji Wright, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Erce, yerinde bir müdahale ile mutlak bir golü önledi. Pozisyonun ardından başlayan karşı kontratakta, bu kez Kaan ortaladı. Onur, 6 pasta inanılmaz bir şekilde topu havaya dikince, mutlak bir gol fırsatı kaçtı ve maç da 0-0 sona erdi.

-Cemil Yıldız-