Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Melekler Galibiyeti Hatırladı

Bursa Uludağ’ı 79-73 Yendi

Bursa Uludağ’ı 79-73 Yendi

Kadın Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ilimiz takımı Hatay Büyükşehir Belediyespor, haftalar sonra galip gelmesini bildi.

Melekler, Cumartesi günü konuk ettikleri Bursa Uludağ’ı 6 sayı farkla yenmeyi başardı. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan maçta gülen taraf, 79-73’lük skorla ev sahibi Hatay BŞB oldu.
Maça, her iki takım da yüksek yüzdeyle başladı. Yüksek tempoda oynanan ilk çeyrek, 22-22 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde de başa baş bir mücadele vardı. Her iki takım da pota altından skor üretti ve konuk Bursa temsilcisi, soyunma odasına 45-44 üstün giren taraf oldu.
Maçın ikinci yarısında yine kora kor bir mücadele vardı. Üç sayı çizgisinin gerisinden skor üreten Bursa Basketbol, üçüncü çeyreği 67-62 önde tamamladı. Karşılaşmanın final çeyreğinde bambaşka bir Hatay Büyükşehir Belediyespor vardı. Mavi-Beyazlılar, savunmadaki sertliğini arttırdı. Hızlı hücumlarla sonuca giden Mavi-Beyazlılar, müthiş bir geri dönüşe imza attı ve parkeden 79-73 galip ayrıldı.
Hatay Büyükşehir Belediyespor’da Egle Sventoraite, ürettiği 26 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olurken, Slocum da 22 sayıyla galibiyette önemli bir rol oynadı.

-Haber/Mehmet Durmaz-