Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Volkan Demirel Hakemleri Eleştirdi

 Nuri Şahin, “Evet, Görmüyorlar

 Nuri Şahin, “Evet, Görmüyorlar Abi” Dedi

Hatayspor-Antalyaspor maçını yöneten Yasin Kol, Ata Yıldırım ile Ali Tuna hakem üçlüsünü, bazı pozisyonları görmediklerini ve aynı nitelikteki pozisyonlara farklı karar verdiklerini söyleyerek, hakemlerden daha doğru yönetim göstermelerini isteyen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e destek, aynı maçtaki rakip takımın teknik direktörü Nuri Şahin’den geldi.

Hatayspor’un Antalyaspor önünde bir penaltı kazanmasına rağmen, bu penaltısının verilmediğini söyleyen Volkan Demirel, “Bana göre penaltıydı, yardımcılarım da böyle gördü” dedi. Hakemlerin, aynı harekete bazen sarı bazen kırmızı kart gösterdiklerini söyleyen Volkan Demirel, ligde kalma mücadelesi olsun ya da şampiyonluk savaşı verenler olsun, tüm takımlar için doğru yönetimden yana olduklarını söyledi.

Demirel, şöyle dedi:

“Bizler, futbolcularımız çabalıyor, çalışıyor ve emek veriyoruz. Emeğinizin karşılığını almadığınızda da olmuyor. Hakemin görmesi lazım. Yardımcıları var, kulaklığı var, görmesi ve duyması, çalması lazım. Tüm takımlar için doğru yönetim rica ediyorum.”

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in maç sonrası bu açıklamalarına destek, rakip takımın teknik direktörü Nuri Şahin’den geldi. Nuri Şahin, Volkan Demirel’e, “Evet, görmüyorlar abi” diyerek destek verdi. -Cemil Yıldız-