Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Bakanı Hatay’da

Sağlık Bakanı Prof.Dr. Fahrettin

Sağlık Bakanı Prof.Dr. Fahrettin Koca dün akşam saatlerinde ilimiz Hatay’a geldi.

Bakan KOCA, Hatay ziyaretinde Defne, Altınözü Devlet hastaneleri ile Hatay Eğitim Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulunduBakan KOCA’ya milletvekili Adem Yeşildal eşlik etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ilk gittiği Defne ilçesinde yeni hizmete giren Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve ailelerini ziyaret etti. Hastane çalışanları ve doktorlar ile de sohbet eden Bakan KOCA, Hatay’da yapılacak sağlık yatırımları hakkında da bilgiler aktardı.

Bakan KOCA buradan Altınözü’ne geçti ve buradaki devlet hastanesini ziyaret etti, yeni sağlık yatırımları sözünü de verdi Altınözü ziyaretini değerlendiren milletvekili Adem Yeşildal şunu paylaştı:“Bakanımız Sn Fahrettin Koca beyle Altınözü ilçemizi ziyaret edip, yeni Hastanemizin müjdesini verdik. İskenderun ve Antakya’da Hastane şantiyelerinde incelemelerde bulunduk.Defne Hastanemizi ziyaret ettik. Söz verdiğimiz gibi Modern sağlık tesislerimiz hızlı tamamlanıyor.”

Sağlık Bakanı Cuma günkü ilimiz gezisinde ayrıca yapımı sürmekte olan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Burada yapılan açıklamada :”Hatay Eğitim Araştırma Hastanemiz inşaatı hızla devam ediyor. Yakın bir tarihte açılış yapmayı planlıyoruz. Hastalarımız üst düzey sağlık hizmetlerine kavuşacak.” denildi.