Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yayman Bayramda Kapı Kapı Gezdi

Ak Parti Hatay Milletvekili

Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Bayramda kapı kapı dolaşarak vatandaşları ziyaret etti, dertleri, istekleri dinledi.

Milletvekili Yayman, Hassa ve Kırıkhan’da cadde ve sokakları karış karış gezerek vatandaşlarla kucaklaştı. Buruk da olsa vatandaşların Kurban Bayramlarını kutlayan Yayman, 1 yıl içinde Hatay’ın ayağa kalkacağını ve vatandaşlara yeni konut-işyerlerinin teslim edilmeye başlanacağını söyledi.

Hassa’da Belediye Başkanı Mehmet Karataş (Kara Mehmet) ve AK Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı, Kırıkhan’da ise AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve Belediye başkanı Ayhan Yavuz ile esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Yayman, vatandaşları dinledi, sorularını yanıtladı.

BİZİM İÇİN EN YÜCE MAKAM VATANDAŞIMIZIN GÖNLÜDÜR

Milletvekili Yayman, kendileri için milletvekilliği, başkanlık gibi makamların geçici olduğunu, kendisi için en yüce makamın Yüce Türk milletinin gönlü olduğunu kaydettiği açıklamaları sırasında;”Kırıkhan Kanatlı caddesi esnafımızı ziyaret ederek bayramlarını kutlayıp hayır dualarını aldık. Esnafımızın sorunları dinledik. Bizim için milletvekilliği ve başkanlık makamları geçicidir. Bizim için en yüce makam Yüce Türk milletinin gönlüdür. Biz gönüller yapmaya geldik” dedi.