Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parlakyıldız Mullaoğlu’nun Çıkışını Değerlendirdi

İYİ Kİ BİRLİKTE YÜRÜMÜŞÜZ..

İYİ Kİ BİRLİKTE YÜRÜMÜŞÜZ..

CHP Genel merkezinin görevden el çektirdiği Defne ilçe başkanı Akın Parlakyıldız, görevden almalara sert çıkan Milletvekili Servet Mullaoğlu’nun bu çıkışını takdir ettiğini kaydederek; ”İyi ki zamanında birlikte yol yürümüşüz ”açıklaması yaptı.

Defne CHP’de ilçe başkanlığından alınan Akın Parlakyıldız’ın sosyal medya paylaşımı şöyle. “Hayatı boyunca büyük bir cesaretle haktan, halktan ve doğrulardan yana hep dik durdu.Onunla beraber, ben ve arkadaşlarım da haktan ve halktan yana büyük bir cesaretle hep dik durduk ve onurlu bir mücadele veriyoruz. Hatay Milletvekilimiz, Av. Servet Mullaoğlu ‘nun özüne, hayattaki duruşuna uygun olarak cesaretle ve çok net bir şekilde haksızlığa karşı ses çıkardığı ve yanımızda durduğu için ona sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz…İyi ki seninle yol yürümüşüm, iyi ki varsın.”

PARLAKYILDIZ’ın bu paylaşımına Milletvekili MULLAOĞLU sessiz kalmadı ve Akın Parlakyıldız’ı kastederek aynen şöyle dedi:“İyi ki sizin gibi onurlu, dürüst ve mücadeleci dostlarım var.Sizlerle beraber bütün güzelliklere doğru yürümek benim için bir şereftir.” – Tamer Yazar