Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Milletvekilleri 5 Ayda TBMM’yi İnletmeliydi

HATAY ÖZEL AFET BÖLGESİ


HATAY ÖZEL AFET BÖLGESİ OLSUN…

Antakyalı emekli eğitimci, milli yüzücü Kamil Köseoğlu, depremzede olarak hemşehrileri ile birlikte yaşadığı zulüm noktasındaki sefaletin son bulması için Hatay’n Özel Afet Bölgesi ilan edilmesinin şart olduğunu söyledi.

Uluslararası ve ulusal yarışmalarda oda dolusu madalya ve kupaları olan şampiyonlar şampiyonu milli yüzücü Kamil Köseoğlu, bugünlerde her depremzede gibi çok sitemli..

KÖSEOĞLU şöyle diyor:
“Eskisi gibi olmayacak günler. Çünkü herkes bir başka artık. Eğlenen, gününü gün eden hala depremden ders almayan bir toplumuz. Acaba Antakya’da yerleşik kaç kişi var. Bu yaşayan insanlar konteyner, çadırda tüm ihtiyaçlarını karşılayacak durumları varmı?
Yıkık, tozdan ve haşere ile mücadele eden. Susuzluktan, çaresizlikten yorulan bu insanların hala su, elektrik, doğalgaz borçları devam etmektedir. Halbuki Özel durumları olan bu insanlarımızın borçlarının silinmesi. Kısaca Hatay Özel Afet Bölgesi ilan edilmeli. Tabi Seçilmişler partili kimliklerini bırakarak bir olarak Hatay ortak paydası için acil çalışmaları gerekmez mi ? Biz vatandaş olarak Hatay’a kavuşacağız, yada bu uğurda sesimiz duyulan kadar çalışacağız. Sayın Valimiz, Belediye Başkanlarımız, Millet Vekillerimiz ve Sivil Toplum örgütleri Hatay Özel Afet Bölgesi ilan edilsin. Beş aydır o meclis inlemeli. Saygılarımla.”
– Adil Yeşildağ