Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barbaros Şansal depremzedeler için sahne alacak

Londra merkezinde yer alan

Londra merkezinde yer alan ve 157 yıllık tarihiyle dünyanın en eski tiyatro salonlarından biri olan Criterion Tiyatrosu, Türkiye’de yaşanan depremde mağdur olan ailelere yönelik özel bir destek etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Türkiye ve Suriye’de meydana gelen, son yılların en acılı felaketlerinden biri olarak kayıtlara geçen depremin ardından, dayanışma etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.
Britanya genelinde onlarca sivil toplum örgütü ve yüzlerce gönüllünün iş birliğiyle, deprem mağdurları için milyonlarca sterlin bağış toplandı. Bu bağışlarla beraber onlarca tır erzak ve giyim malzemesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
6 Kasım Pazartesi akşamı düzenlenecek olan etkinlik, bu yardım çabalarının bir parçası olarak Criterion Tiyatrosu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliğin tüm geliri, depremde mağdur olan ailelere aktarılacak. Programın yıldızı, dünyaca ünlü Türk modacı ve aktivist Barbaros Şansal olacak. Şansal, ‘Terzi Yamagi Konuşuyor: Burada Olmaz’ isimli oyunuyla sahne alacak ve kendi hayat hikayesinden kesitler sunacak.