Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Hüzün sevinç bir arada

Mezuniyete: Depremde 273 öğrenci ile 98 personelin kaybı damga vurdu

Mezuniyete: Depremde 273 öğrenci ile 98 personelin kaybı damga vurdu

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nin Salı günü gerçekleşen Mezuniyet töreninde acı, hüzün ile sevinç ve mutluluk bir aradaydı

Buruk sevinç yaşayan mezun Öğrenciler, mezuniyet törenine asrın felaketinde hayatını kaybeden arkadaşlarının fotoğraflarıyla katıldı.

Mezun olan öğrencilerden İsmet Can Çelikbaş ” arkadaşlarımızı kaybetmenin hüznüyle yani tam olarak mezuniyetin sevincini yaşayamıyoruz” dedi.

Deprem felaketinde Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde eğitim gören 273 öğrenci ve 98 personel hayatını kaybetmişti.

Bu arada, Depremde hayatını kaybeden öğrenciler ve personeller için hazırlanan klip törene katılanlara duygusal anlar yaşattı. Öğrenciler, törene depremde hayatını kaybeden arkadaşlarının fotoğraflarıyla katıldı.