Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cami imamı kadının kıyafetine karıştı

Antakya’ya bağlı Narlıca Mahallesi’nde

Antakya’ya bağlı Narlıca Mahallesi’nde yaşayan Arzu Eskidir adlı kadın, iddiaya göre annesi için su yardımı talep etmek üzere 12 Ağustos’ta mahalle camisine gitti. Ancak caminin imamı Y.E tarafından “Sen bu kılıkla buraya nasıl gelirsin, utanmıyor musun?” şeklindeki ifadelerle sözlü saldırıya uğradı. Eskidir, yaşadıklarını polise bildirdi ve darp raporu aldı.
Eskidir olayı anlatırken, “Annem Antakya’da yalnız yaşıyor. Sağlığı nedeniyle birçok ihtiyacını destek almadan giderecek durumda değil. Kocaeli’ye dönmeden önce anneme su temin etmeleri için imamla görüşmek istedim. Caminin terasına çıktım, imam Y.E. de kapıda çocuklarla oturuyordu. Ben konuşmak istediğimi söyledim. O sırada telefonu çaldı ve konuşmaya başladı. Telefon konuşması uzun sürdü. Birkaç kere kısaca bir şey söyleyip ayrılacağımı belirttim. Ancak imam Y.E., ‘Sen bu kılıkla buraya nasıl gelirsin, utanmıyor musun?’ diyerek saldırdı” ifadelerini kullandı.
Eskidir, kaçmaya çalıştığını ancak imamın eşi tarafından tutulduğunu ve bu sırada imamın tekrar saldırdığını belirtti. Olay sonrası polis müdahalesi olmaması üzerine kendi imkanlarıyla darp raporu aldığını ve emniyete giderek şikayette bulunduğunu aktardı.
Kadın, şikayetini geri alması için kendisi ve ailesinin imam Y.E’nin yakınları tarafından tehdit edildiğini sözlerine ekledi. Ancak Eskidir, “Korkmuyorum, şikayetimden vazgeçmeyeceğim” dedi. –  Sinan Seyfittinoğlu-