Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sakıp Özberk vefat etti

Türk futbolunun yıldızlarından Sakıp Özberk vefat etti.

Sakıp Özberk vefat etti

Yaşamını Hatay’da sürdüren ve bir dönem de Reyhanlıspor formasını giyen Özberk, dün akşam saatlerinde tatilini geçirmekte olduğu Arsuz Melek Sitesi’nde yüzerken geçirdiği kalp krizi sonucu boğularak hayatını kaybetti.

Türkiye Futbol Federasyonu acı olayı şöyle duyurdu; “Türk futbolunun değerli isimlerinden, eski futbolcu ve teknik direktör Mehmet Sakıp Özberk’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Sakıp Özberk’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.

Bu arada, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, hayatını kaybeden eski futbolcu ve Teknik Direktör Sakıp Özberk için taziye mesajı yayınladı.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak’ın mesajı şöyle: “Eski futbolcu ve teknik direktör Sakıp Özberk’in hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrendim. Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunan Sakıp Özberk’e Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve futbol camiasına başsağlığı diliyorum.”

SAKIP ÖZBERK KİMDİR?

Sakıp Özberk 1945 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi,1966 yılında Reyhanlıspor forması altında futbola başladı. Sakıp Özberk, Reyhanlıspor, Ankaragücü, Adana Demirspor ve Gaziantepspor takımlarında forma giydi.

Daha sonra teknik direktörlük yapmaya başlayan Özberk, Siirt YSE Spor, Petrolofisi, Gaziantepspor, Adana Demirspor, Zeytinburnuspor, Altay SK, Bursaspor, Denizlispor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Konyaspor, Ankaragücü ve Çaykur Rizespor takımlarında görev yaptı.

Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. – Adil Yeşildağ –

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir