Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oturduğu Apartman 5.kez soyulan Antakyalı depremzede dertli: BİNALARIMIZ HIRSIZLARIN İŞGALİNDE..

Antakyalı bir depremzede, oturduğu

Antakyalı bir depremzede, oturduğu apartmana 5.kez hırsız girdiğini söyledi ve eve girmeye bile korktuklarını kaydederek ”Binalarımız hırsızların işgalinde” dedi
Antakya’nın ön plana çıkan müzisyenliği ile bilinen İnşaat mühendisi Gürcan Sovuksu, Defne-Sümerler mahallesindeki apartmanlarına 5.kez hırsızların dadandığını kaydetti. Gürcan Sovuksu güvenlik güçlerini daha etkili, caydırıcı önlemler almağa davet ettiği paylaşımında şöyle dedi:

Antakyalı Bir Depremzede, Oturduğu Apartmana 5.Kez Hırsız Girdiğini Söyledi Ve Eve Girmeye Bile Korktuklarını Kaydederek ”Binalarımız Hırsızların İşgalinde” Dedi
Antakya’nın Ön Plana Çıkan Müzisyenliği İle Bilinen İnşaat Mühendisi Gürcan Sovuksu, Defne-Sümerler Mahallesindeki Apartmanlarına 5.Kez Hırsızların Dadandığını Kaydetti. Gürcan Sovuksu Güvenlik Güçlerini Daha Etkili, Caydırıcı Önlemler Almağa Davet Ettiği Paylaşımında Şöyle Dedi:

“ Antakya’nın Şu Anda Kimsenin Yıkılmamış Evleri Güvenlik Altında Değil!!! En Büyük Sorunlarının Başında Kış Gelmeden Önce Barınma Sorunudur. Sorun Bu Olunca Az Hasarlı Ve Orta Hasarlı Binaların Hırsızların Elinden Alınması Gerekiyor. Ne Yazık Ki Bu Problem Tüm Şiddeti Ve Cesurca Hala Devam Etmektedir.

Emmiyet Kuvvetlerimiz “Biz Bir Şey Yapamayız” Demektedirler.
Halbuki Antakya’nın Reyhanlı Yolu, İskenderun Yolu, Samandağ Arsuz Yolu Ve Hatırlayamadığım Yolları Kapatılırsa Çok Ama Çok Kısa Bir Süreyle Bu Problem Çözülmüş Olurdu.Tadilat Yapmak İsteyen Ne Su Ne de Elektirik Bağlayamamaktadır. Çoğunlukla… Tadilat Yapanlar Ertesi Gün Apartmanlarının Tüm Duvarlarının Patlamasıyla Karşıkarşıya.

Bugün Bizim Apartmanın 5.Kez Özel Gece Bekçi Olmasına Rağmen Soyuldu.
Yetkili Birimlere Tekrar Tekrar Söylememize Rağmen Sonuçtan Bir Şey Değişmiyor.

Bizim Gibi Sosyal Medyada Yüzlerce İnsanımız Mağdurluğunu Dile Getirmektedir. Kim Antakya’ya Yerleşiyorum Dediği Anda Bu Sorunla Karkarşıya Kalıyor. Adeta Şehir Hırsızlara Teslim Olmuş Durumda Maalesef…

Kime ,Kimlere Başvuracağımızı Bilemiyoruz.
Depremden Bir Şekilde Hayatını Kurtarmış Bizler, Adeta Yaşama Tutunurken Okul Çağındaki Çocuklarının Eğitimini Başka Bir İl’de Sürdüremiyecek Ailelerin Kendi Evlerini Düzeltmesi Ve Güvenli Oturulabilir Hale Getirmesi İçin Öncelikle Hırsızların Yakalanması, ETKİSİZ HALE GETİRİLMESİ Ve Bu Şehirden Gitmesi Gerekir Kendimizi Şehrimizde Hissedebilmek İçin..
Bunları Yazarken Bile Utanıyorum
Bu Halde Olmamalıydık
Çünkü, Depremde Yıkılmamış Binalarda Çalınmadık Bina Kalmadı Neredeyse.

Hırsızlar Fasılalı Olarak Tüm Şikayetleri Yapmamıza Rağmen 5.Kez Girebilmeyi ve Artık Jenaratörden Asansöre Kadar Çalabilmeyi Cüretkarca Sürdürmektedir.

Devletimiz Bir Şekilde Yeni Bina Konusunu Çözer Elbette. Ancak Yaşayan Antakya’lı İnsanımız İçin Bu Gözü Dönmüş Hırsızlar Şebekesi Çökertilmelidir Geç Bile Kalındı….” -Adil Yeşildağ-