Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTE ve MKÜ Rektörleri birlikte laboratuvar açtı

İSTE (İskenderun Teknik Üniversitesi)

İSTE (İskenderun Teknik Üniversitesi) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’i İSTE’de ağırladı. Ziyarette, deprem sonrasında eğitim öğretim faaliyetleri ve işbirliği imkanları konuşuldu.

Ziyaretin ardından İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Güzide şehrin iki güzide üniversitesi olarak dostça ve kardeşçe hareket etmeye devam edeceğiz.  Şehrimiz için elimizden gelen her şeyi iş birliği içeresinde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

İki rektör, İSTE (İskenderun Teknik Üniversitesi)’de hayırsever iş insanı Recep Atakaş’ın katkılarıyla hazırlanan Elektroteknik Laboratuvarı’nın açılışını yaptı.

Yeni laboratuvar, Gemi Adamları ve Kılavuz Kaptanlar Eğitim ve Sınav Yönergesi gerekliliklerini tam anlamıyla karşılıyor. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, açılışta şunları söyledi: “Atölye ve laboratuvar imkanlarımızı depremden sonraki dönemlerde de devam ediyoruz. Bu laboratuvar, yetiştirdiğimiz denizcilerin uygulamalı eğitimleri için son derece önemli. Kardeş üniversitemiz HMKÜ’nün Rektörü Veysel Eren ile birlikte hareket etmeye devam ediyoruz. Her zaman birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.”