Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ümit Kutlu: delege iradesi her şeyin üzerinde

CHP Antakya İlçe Başkanı

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, İl Başkanlığı adaylığını ilan etmesinden sonra 14 ilçe başkanının mevcut il başkanı Hakan Tiryaki’den yana tavır koymaları üzerine yaptığı değerlendirmede delege iradesinin her şeyin üzerinde olduğunu bildirdi. CHP il başkan adayı olan Antakya ilçe başkanı Ümit Kutlu’nun mesajı şöyle:.
“Değerli Partililerim, Kıymetli Yol Arkadaşlarım,
Birbirinden değerli olan Altıyüz il delegemiz, şüphesiz ki kendi özgür iradeleriyle Hatay il örgütümüzü yönetecek kadroları belirleyecektir. Hiç kimsenin seçilmiş il delegeleri adına konuşmaya hakkı yoktur.
Türkiye’nin en bilinçli örgüt tabanına ve delegelerine sahibiz. Bu doğrultuda 23 Eylük Cumartesi günü yapılacak seçimde delegelerimizin, özgür iradeleriyle partimize ve bizlere sahip çıkacağından hiç şüphemiz yoktur. Bizler fikri hür, vicdanı hür delegelerimizin emekten yana olacağı bilinciyle yola çıktık ve bu yolda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.
Kurucu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Umutsuz durum yoktur, Umutsuz insan vardır”; benim umudum da adımdan geliyor. Bizler umudu büyütecek Hatay’a ve partimize Ümit olacağız.” -Adil Yeşildağ-