Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatsu 48 saat ayakta kaldı yağışlı 2 günde Hatay geneli 1002 arızaya müdahale edildi

Hatay Büyükşehir belediyesi bünyesindeki

Hatay Büyükşehir belediyesi bünyesindeki HATSU adıyla bilinen Hatay su ve kanalizasyon kurumunun Cumartesi ile Pazar günleri ilimizde yaşanan mevsim normallerinin üzerindeki sağanak yağış sırasında yaşanan toplam 1002 arızaya müdahale edildiği kaydedildi. HATSU, geçtiğimiz Cumartesi ile Pazar günleri ekiplerin 61 araç ve 121 personeli ile 48 saat süreyle aralıksız çalışma yaptığını duyurdu. HATSU paylaşımı şöyle.
“Hafta sonu ilimiz genelinde etkili olan şiddetli yağışların sebep olduğu ani sel, su baskını, tıkanma gibi sorunlara karşı HATSU ekiplerimiz, 30 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında 185 HATSU ile HATSU sosyal medya hesaplarımıza ulaşan 769 adet arızaya müdahalelerde bulunurken, çalışmalarda 61 araç ve 121 personelimiz görev yaptı.
Ayrıca, AKOM koordinesinde 112 Acil Çağrı Merkezi ve Halkla İlişkiler Birimimize Ulaşan Çağrılara 153 araç ve 620 personel ile toplamda 233 adet vakaya müdahale edildi.
Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın riskli alanlardaki tahliyesi, kanal açma-çekim, yağmur suyu hattı ve mazgal temizliği, kanal tepmesi, heyelan, trafik kazası gibi sorunlara karşı 15 ilçede toplam 1002 adet arızaya müdahale etmiştir.
Hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.” ( Adil Yeşildağ)