Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Depremden kurtuldu ama kazadan kurtulamadı

Antakyalı genç M.Kerem Akbulut, deprem sonrası göç ettiği Antalya’da motosiklet kazasında can verdi.

Antakyalı genç M.Kerem Akbulut,

Atakyalı 20 yaşlarındaki Mustafa Kerem Akbulut, 6 Şubat depreminden kurtuldu ve başkaları gibi o da ailesiyle Antalya’ya göç etti.

8 aydır Antalya’da yaşamını sürdüren Antakyalı genç, önceki gün kullandığı motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Antalya’nın Aksu ilçesi Kumköy Mahallesi’nde 7 Ekim Cumartesi Günü saat 15.30 sularında yaşanan kazada Antakyalı 20 yaşındaki genç Mustafa Kerem Akbulut’un kullandığı motosiklet Kundu’dan Kadriye istikametinde seyir halindeyken virajı alamayarak karşı şeritten gelen 07 BDM 835 plakalı araçla çarpıştı.

Bu çarpmanın devamında da motosikletli Antakyalı genç, bu kez arkadan gelen DEG W2121 yabancı plaka sayılı araç ile feci şekilde çarpıştı.

Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Kerem Akbulut hayatını kaybetti.

Kaza kurbanı, Belen’in en eski esnaflarından Halit Özden’in torunu, Murat Yusuf Akbulut’un oğlu olan genç M.Kerem Akbulut’un cenazesi Antakya’ya gönderildi ve dün toprağa verildi.

Bu arada deprem travmasına rağmen yaşama sımsıkı sarılan kaza kurbanı genç Kerem Akbulut’un sosyal medya hesabında “Güzel günler yakın” mesajı dikkat çekti. -Meriç Demiray-

 

1’e dev amı iç