Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 efsane kaleci Buffon ve Volkan futbol elçisi oldu

EURO 2032 İtalya ve Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenecek.

EURO 2032 İtalya ve

Türkiye Futbol Federasyonu, EURO 2032 organizasyonunda döneminde dünyanın en iyi kalecilerinden olan BUFFON ile Türk A Milli takımının yıllarca kalesini koruyan eski Fenerbahçe kalecisi şimdi ise Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel’in futbol elçisi olduğunu duyurdu.

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel TRT Spor’a yaptığı açıklamada bu görevin kendisine verilmesinin gurur verici bir olay olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Elbette ki bu görevin bana verilmesi mutluluk verici, inşallah bu turnuvalarda Bayrağımız daha fazla dalgalanır. İtalya ile güzel organizasyon yapmak suretiyle Avrupa takımlarını ağırlayacağız. Böyle bir organizasyonda yer almak elçi olmak gurur verici bir olay. Her Türk insanı için bugün, çok özel bir gün. 2032’de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Misafirperverliğimizle herkesin memnun kalacağı bir turnuva olacak. Hazırız demiştim, bugün nasip etti Allah.”Gianluigi Buffon’un kaleciliğine olan hayranlığını dile getiren Demirel insanlığına da hayran olduğunu söyledi. Demiral: “Buffon ile ilk defa bu kadar samimi olduğumuz bir ortam var. Kaleciliğine hayrandık, insanlığına da hayran kaldık. Bazı insanlar bir yere geliyorsa, boşuna gelmiyor. 2032’ye kadar çok karşılaşıp görüşeceğiz, tanıdığım için çok mutluyum.”

İtalya’nın futbol elçisi Buffon da konuyla ilgili duygularını şöyle aktardı. “Volkan Demirel, gurur verici bir spor adamı. Beraber karşılıklı oynadık. Çok güzel sohbetimiz oldu. Volkan Demirel, teknik direktör şu an. Benim de İtalya Futbol Federasyonu’nda görevim var. Gelecekte Volkan ile beraber daha çok görüşeceğiz”

Hatayspor kulübü yayınladığı bir mesajla teknik direktörünün bu konumundan duyduğu memnuniyeti de şu mesajla dile getirdi: “Euro 2032 Avrupa Şampiyonası futbol elçileri seçilen Teknik Direktörümüz Volkan Demirel ve Gianluigi Buffonu’u tebrik ederiz”- Yusuf Cemil Karaçay-