Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Hatay’da kayıp kadının öldürüldüğü belirlendi

Gözaltına alınan şüphelinin cinayet itirafı üzerine yapılan aramada, kadının cansız
Gözaltına alınan şüphelinin cinayet itirafı üzerine yapılan aramada, kadının cansız bedenine ulaşıldı
Hatay’ın Hassa ilçesinde, şüphe üzerine gözaltına alınan kişinin öldürdüğünü itiraf etmesi üzerine, kayıp olarak aranan kadının cansız bedeni bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, N.Ş’nin (68) 15 Ekim günü kaybolmasına ilişkin çalışmalar kapsamında kadının yeğeni Ç.Ü. ve onun eşi H.Ü. gözaltına alındı.

Zanlılardan H.Ü, N.Ş’yi başına briketle vurarak öldürdüğünü, ardından da cesedi çuvala sararak Yalak mevkisindeki akarsu yatağına attığını itiraf etti. Bunun üzerine polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede N.Ş’nin cansız bedenine ulaşıldı. Ç.Ü. ve H.Ü.’nün emniyetteki işlemleri sürüyor. (aa)