Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KYK yurdunda asansör düştü! 1 ölü var

Kredi Yurtlar ve Genel

Kredi Yurtlar ve Genel Müdürlüğü’ne bağlı Aydın Güzelhisar kız öğrenci yurdunda asansörün düşmesi ile bir öğrenci hayatını kaybetti. 15 öğrenci ise yaşanan olaydan yaralı olarak kurtuldu.
Aydın Valisi Yakup Can Polat’ın olayın nasıl gerçekleştiğine dair yaptığı açılmada 15 kişilik asansöre 16 kişinin bindiğini asansörün henüz birinci kattayken kapı kapanmadan kaymaya başladığını ve bu esnada asansörde bulunan öğrencilerden birinin paniğe kapılarak kendini dışarı atmak istemesi ile asansör ve kapı arasında sıkışıp hayatını kaybettiğini ifade etti.

Yurt Müdürü Açığa Alındı
Gerçekleşen olayın ardından yurt müdürü açığa alındı. Yurt müdürünün açığa alındığı bilgisi Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın X hesabından duyuruldu. Bakanlığın X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bakanlığımız tarafından yurt müdürü açığa alınmış olup, olayla ilgili müfettiş görevlendirilerek gerekli incelemeler başlatılmıştır. İncelemeler neticesinde varsa ihmali tespit edilen sorumlular hakkında gereği yapılacaktır.” – Yusuf Cemil Karaçay-