Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe UEFA’da da tutulmuyor

Ülkemizi , UEFA Konferans

Ülkemizi , UEFA Konferans Liginde temsil eden Lig lideri Fenerbahçe  H Grubu 3. hafta maçında Bulgaristan’ın Ludogorets takımını konuk etti.  Fenerbahçe Atatürk stadındaki maçta konuk ekibi 3-1 yenen Fenerbahçe 9 puanla  gruptaki liderliğini sürdürdü.

Konferans liginde Nordsjaelland’ı 3-1, Spartak Trnava’yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, Avrupa ve ligdeki 18 maçının tamamını kazanarak bir de rekora imza attı.Oyunun tamamında üstün olan Fenerbahçe 41.dakikada Batshuayi’nin golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı, temsilcimizin1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın 52. dakikasında Tadic’in soldan gelerek verdiği pası Oosterwolde, ceza sahası içine doğru çevirdi. Batshuayi’den seken topun gelişine vuran  Zajc Fenerbahçe’yi Ludogorets karşısında 2-0 öne geçirdi. 65′. dakikada ise Ludogorets’in kullandığı köşe vuruşunda Becao, topu kendi ağlarına yolladı ve durum 2-1 oldu. Maçın uzatma anlarında 90+3  Fenerbahçenin parlayan genç yıldızı Szymanski’nin asistiyle Zajc, bir kez daharakip takımın filelerini havalandırdı ve maç Fenerbahçe’nin 3-1lik galibiyetiyle sona erdi. (Sami Gökçe)